Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBE PODRŠKU

Uvijek vjerni zbog prisnosti s HNS-om ostali bez još jedne podružnice

Davor Šuker, Uvijek vjerni
Željko Lukunić/PIXSELL
09.10.2015.
u 23:34

Zatvaranja dolaze istovremeno s negativnom atmosferom usmjerenom prema hrvatskoj reprezentaciji nakon dva kiksa protiv Azerbajdžana i Norveške te imenovanja Ante Čačića za novog izbornika.

Nedavno se udruga navijača hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni pohvalila novim trogodišnjim ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom, no ipak nije sve tako blistavo, piše Goal.com.

Uvijek vjerni u četvrtak 8. listopada su zatvorili još jednu podružnicu, onu u Šibeniku, a nedavno su zatvorene u Zadru, Kninu i Gospiću, dok je zamrznuta ona u Čapljini.

Zatvaranja dolaze istovremeno s negativnom atmosferom usmjerenom prema hrvatskoj reprezentaciji nakon dva kiksa protiv Azerbajdžana i Norveške te imenovanja Ante Čačića za novog izbornika.

>> Uvijek vjerni uz reprezentaciju: Ne raspadamo se niti ćemo momčadi okrenuti leđa!

Komentara 14

DU
Deleted user
11:02 10.10.2015.

Kaže legenda kako je u Lici medvjed silovao bukvu ?!Izrodio se nekakav čudan stvor i medvjed ga onako bijesan i šokiran njegovim izgledom baci preko Velebita u more da se utopi !Međutim ,kako je stvor imao šuplju glavu,nije se utopio,nego ga more izbacilo na pustu ,skrovitu plażu,na kojoj su u tome trenutku bili mladi gay par Ljubo i Marin (svaka podudarnost sa stvarnim imenima je slučajna) i oni kao plod svoje ljubavi odlučiše usvojiti stvora i dadoše mu ime....... derin !!!

PE
perfa57
09:28 10.10.2015.

Večernji u službi promocije Torcide, Jovanovića, Stevanovića ....

DU
Deleted user
07:27 10.10.2015.

Najbolje bi bilo da predsjednik HNS-a bude Brbić , glavni tajnik Pavasović , selektor A reprezentacije Katalinić , selektor mlade vrste Poklepović , glavni povjerenik za sigurnost i red na tribinama Bego , vanjski suradnici-koordinatori Sinovčić i Štimac a glavni egzekutor za kritičare i neistomišljenike Šošo...ta bi garnitura donijela Hrvatskom nogometu nevjerovatan procvat i boljitak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije