Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBE PODRŠKU
Povratak na članak

Uvijek vjerni zbog prisnosti s HNS-om ostali bez još jedne podružnice

Zatvaranja dolaze istovremeno s negativnom atmosferom usmjerenom prema hrvatskoj reprezentaciji nakon dva kiksa protiv Azerbajdžana i Norveške te imenovanja Ante Čačića za novog izbornika.

Komentari 14

PE
perfa57
09:28 10.10.2015.

Večernji u službi promocije Torcide, Jovanovića, Stevanovića ....

VL
DU
Deleted user
11:02 10.10.2015.

Kaže legenda kako je u Lici medvjed silovao bukvu ?!Izrodio se nekakav čudan stvor i medvjed ga onako bijesan i šokiran njegovim izgledom baci preko Velebita u more da se utopi !Međutim ,kako je stvor imao šuplju glavu,nije se utopio,nego ga more izbacilo na pustu ,skrovitu plażu,na kojoj su u tome trenutku bili mladi gay par Ljubo i Marin (svaka podudarnost sa stvarnim imenima je slučajna) i oni kao plod svoje ljubavi odlučiše usvojiti stvora i dadoše mu ime....... derin !!!

VL
DU
Deleted user
07:27 10.10.2015.

Najbolje bi bilo da predsjednik HNS-a bude Brbić , glavni tajnik Pavasović , selektor A reprezentacije Katalinić , selektor mlade vrste Poklepović , glavni povjerenik za sigurnost i red na tribinama Bego , vanjski suradnici-koordinatori Sinovčić i Štimac a glavni egzekutor za kritičare i neistomišljenike Šošo...ta bi garnitura donijela Hrvatskom nogometu nevjerovatan procvat i boljitak.

VL
PU
purger58
12:43 10.10.2015.

Bile su to nekad hrvatsek,zagrebacke novine,a sad ko da se uradnistvo nalazi u beogradu ili u sdp-u,sto je isti k u ra c drugo pakovanje!

VL
77
777CRO
14:34 10.10.2015.

Kome smeta Čačić HNS i sta hoće jovanovic stevanovic SDP abolirani navijači ? Unistenje svega sto je Hrvatu sveto ...

VL
TO
Toma2
00:46 10.10.2015.

'Uvijek pod ugovorom', kakve su ovo tarabe na slici!

VL
DE
derin
00:08 10.10.2015.

Uvijek jadni! Gdje im je onaj debeli s naočalama, izgleda čovjek pobjegao kad je vidio sve.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
00:28 10.10.2015.

Mlada reprezentacija spremna za Svjetsko prvenstvu u Čileu... komentar suvišan... Adrian Šemper (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Branimir Kalaica (Dinamo), Vinko Soldo (Dinamo), Marko Đira (Dinamo), Nikola Moro (Dinamo), Luka Pasariček (Dinamo), Neven Đurasek (Dinamo), Borna Sosa (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo),or Lovren (Dinamo), Karlo Igor Majić (Dinamo), Josip Brekalo (Dinamo), Luka Ivanušec (Lokomotiva), Matko Babić (Lokomotiva), Dino Halilović (Udinese), Marin Karamarko (OSK Otok), Ivan Nevistić (Rijeka), Bruno Šutalo (Hajduk) Ivan Delić (Hajduk) Martin Erlić (Sassuolo), Marin Šverko (Karlsruhe),

VL
Avatar delminium
delminium
12:47 10.10.2015.

ta udruga uvijek vjerni služi za izvlačenje novca,,,, nogometnu reprezentaciju prate navijači koji imaju financijeske mogućnosti

VL
IK
Ikonoklast
03:12 10.10.2015.

zamislite da potpisujete kao navijac ugovor s klubom? samo zamislite to. ok, ja cu navijati za pare. ili ok, ja cu trolati za pare, kako kazu acidofili i slicni placenici na netu, uvjek vjerni mamicu...ili bar 3 godine...do sljedeceg ugovora...ej...navijac pod ugovorom...kad pomislis da nema nize...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.