Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemile scene

Policija i redari zaustavili riječke navijače koji su željeli upasti na igralište

Armada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
22.04.2015.
u 22:00

Zagrepčani su otišli u svlačionicu praćeni pokličima "lopovi, lopovi", a potom su pripadnici Armade pokušali ući na igralište

Iako je atmosfera tijekom uzvratne utakmice hrvatskog Kupa između Rijeke i Dinama na Kantridi bila sjajna, nakon svršetka viđene su i nemile scene.

Zagrepčani su otišli u svlačionicu praćeni pokličima "lopovi, lopovi", a potom su pripadnici Armade pokušali ući na igralište. Nije poznato jesu li ih iznervirale neke sudačke odluke pri kraju susreta kad je Rijeci poništen pogodak zbog zaleđa te je sudac Mario Zebec pokazao tri crvena kartona domaćim igračima ili su pak željeli do dresova svojih ljubimaca.

U svakom slučaju, redari i policija zaustavili su navijače.

>>Bijesna Torcida htjela obračun s igračima Hajduka i tražila da skinu dresove

>>Dinamo izborio finale Kupa, Rijeci poništen gol i završila s igračem manje!

>>Mamić: Konačno smo igrali emotivnu utakmicu. Sigali: Nismo se mogli opustiti

>>'Dinamo je 'trpio' zadnjih 15-ak minuta, a sudac nije bio na razini'

Komentara 33

DU
Deleted user
06:06 23.04.2015.

divan je taj nas nogomet....

VK
vječni krojf
14:44 23.04.2015.

Da sada su lopovi a kada je rijeka igrala sa Dinamovim igracima onda nisu bili lopovi.Sada se polako kantrida cisti od bivsih Dinamovaca sada su pocele letjeti otrovne strelice prema Zagrebu.Nedavni ispadi trenera Keka to potvrdjuju.Otkako je dobio malo visee slobode odmah je pokazao svoje pravo susjedsko lice,a kada mu je Mamic napunio svlacionicu sa dobrim igracima imao je i uspjeha sa Rijekom ali sada se to polako gasi.

DU
Deleted user
23:21 22.04.2015.

Ovo je postala praksa ako ne pobijediš onda je kriv Mamić i HNS, pa što Rijeka nije zabila tri gola i ne bi bilo tih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije