Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA PRIMERA

Prokletstvo broja 13 u Deportivu skida Luka Modrić

Luka Modrić
Foto: DPA/PIXSELL
20.09.2014.
u 08:15

Dejan Lovren i Mario Balotelli ohrabreni pobjedom protiv Ludogoreca gostuju kod West Hama

Luka Modrić dirigirat će u subotu momčadi Real Madrida u Deportivu na gostovanju kod La Corune. Kraljevi su 13. (?!) momčad španjolskog prvenstva, imaju samo tri boda nakon prva tri kola i ovo će biti prilika da se vrate u petorku.

– Svi smo nervozni. Ne čujemo zvižduke s tribina, a na nizanje poraza ne smijemo se naviknuti – upozorava trener Carlo Ancelotti. Bez operiranog Marija Mandžukića (nos) Atletico dočekuje Celtu Vigo, a Bayern traži formu kod HSV-a. Također bez Mandže. Lewandowski se još nije raspucao...

Na Otoku Dejan Lovren i Mario Balotelli stižu s Liverpoolom kod West Hama, ohrabreni pobjedom u LP-u protiv Ludogoreca (2:1), u kojoj se Hrvat, istina, nije baš iskazao. Upitan je nastup Nike Kranjčara za QPR protiv Stokea. U panici je i Arsene Wenger, koji ima jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica, a društvo iz Dortmunda deklasiralo ih je u LP-u (2:0). Talijanski divovi susreću se u Milanu, kamo stiže stara dama koja brani naslov.

Iako su odigrana tek dva kola, strasti su uzavrele. Crveno-crni nadaju se da bi Fernando Torres mogao debitirati, a Filippo Inzaghi vjerojatno će ga uvesti s klupe. Logično, jer zašto mijenjati napad koji je postigao Parmi prošli vikend pet golova (5:4). Tri napadača, Honda, Menez i Bonaentura, zabila su četiri, a jedan dodao veznjak De Jong.

Slična je priča i kod Juvea, očekuje se momčad koja je u srijedu pobijedila Malmö (2:0) s Evrom, Pogbom, Marchisiom, Tevezom i Llorenteom u glavnim ulogama.

>> Ancelotti: Modrić i Bale moraju se popraviti

Komentara 1

MU
muh
08:28 20.09.2014.

A neče ni igrati kako če dirigirati sa klupe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije