Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LISTA KANDIDATA

Na Kovačevu popisu za Švicarsku nema igrača Dinama i Hajduka

Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/11
10.02.2014.
u 11:01

Susret je na rasporedu 5. ožujka u St. Gallenu, a to će biti prva provjera naše reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač objavio je popis kandidata za prijateljsku utakmici sa Švicarskom. Susret je na rasporedu 5. ožujka u St. Gallenu, a to će biti prva provjera naše reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu.

U odnosu na utakmice s Islandom, u reprezentaciju su pozvani Milić, Vukojević i Bubnjić. Hrvatska će se 3. ožujka okupiti u Zagrebu, a dva dana poslije kreće se na put.

– Pozvali smo 27 igrača zbog organizacijskih razloga. Morat ćemo odraditi snimanje sponzorskih reklama i cijepljenje za Brazil. Sa 18 igrača ćemo u Švicarsku – objasnio je Kovač uz napomenu da ovih 27 imena nije konačna lista kandidata za SP jer se još netko može cijepiti naknadno.

Izbornik je napomenuo da je razgovarao s ljudima iz Šahtara koji su mu obećali da će Eduardo do SP-a više igrati. Na upit s kim je točno razgovarao, Kovač se odgovorio:

– S kapetanom Šatara.

Zanimljivo da na popisu kandidata nema ni jednog igrača Dinama i Hajduka.

Popis kandidata:

Vratari: Pletikosa, Subašić
Braniči: Srna, Bubnjić, Vida, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić, Milić
Veznjaci: Rakitić, Modrić, Perišić, Kovačić, Badelj, Kranjčar, Iličević, Maleš, Vukojević
Napadači: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Benko, Rebić

>> Nova tragedija: Poginuo radnik na stadionu na kojem će igrati Hrvatska

Komentara 19

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:03 10.02.2014.

Samo pošteno, Niko, zvati po zaslugama. Od ovih 27, petorica moraju otpasti jer će voditi i trećeg golmana (Kalinić). Moja prognoza: otpast će Bubnjić, Iličević, Strinić ili Milić, Maleš ili Vukojević, Benko ili Jelavić. Naravno, kad Šimunićev odvjetnik sruši odlukuodluku Fifa-e, i Vida postaje višak :)

MO
mojazemlja
20:18 10.02.2014.

Halilović nije pozvan? Nije odlučio za koju će državu igrati. Aout!

DA
dalmata
12:29 10.02.2014.

zapamtite ovaj post ! nije zvao halilovića ni još ponekog igrača gnjoj nk-a isključivo iz razloga da ne talasa s medijima jer mu treba mir. U dogovoru s Mamićem odlučeno je da nće zvati Halilovića sve do pred samo prvenstvoenstvo i onda će mu uručiti poziv igrao ovaj ili ne... Zapamtite ovaj post !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije