Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Policija ipak nije uspjela, navijači Rijeke i Feyenoorda se sukobili

Feyenoord
Goran Kovacic/pixsell
24.10.2014.
u 14:23

Na Kantridi je bilo 10 tisuća gledatelja, od kojih oko 600 navijača nizozemskog kluba.

Nakon sinoćnje utakmice Rijeke i Feyenoorda na Kantridi u središtu su se Rijeke ponovno sukobili domaći i nozozemski navijači.

Poslije ponoći na Koblerovom je trgu izbila  tučnjava u kojoj je lakše ozlijeđen jedan Nizozemac. Privedeno je osam navijača koji su sudelovali u tučnjavi, od kojih su šestorica bila pijana.

Kako je izvijestila policija prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice privedeno je ukupno 27 osoba - 20 Nizozemaca i sedmorica Riječana. Prekršajno je sankcionirano 12 državljana Nizozemske, većinom zbog alkoholiziranosti, te osmorica zbog narušavanja javnog reda i mira.

Optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima zaradila su petorica Riječana, a dvojica su prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prije utakmice, poslijepodne , na autobusu koji je prevozio gostujuće navijače, razbijena su dva stakla i ručka za podizanje krovnog prozora. Četvorica nizozemskih navijača zaustavljeni su, pak, na graničnom prijelazu Rupa nekoliko sati prije utakmice. Kod njih je pronađena signalna baklja koja im je oduzeta, a 22 godišnji Nizozemac platio je zbog toga i novčanu kaznu.

Inače, na Kantridi je bilo 10 tisuća gledatelja, od kojih oko 600 navijača nizozemskog kluba.

>> U Rijeku dolaze mrzitelji svega što je židovsko i muslimansko!

>> Navijači Feyenoorda gađali Riječane bocama i izazvali sukob

Komentara 2

Avatar poljicanin
poljicanin
19:01 24.10.2014.

Riječani osramotili Hrvatsku,tukli se sa prijateljskim navijačima!

MO
morpheus11
14:54 24.10.2014.

Primitivizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije