Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija doznaje:

Svastiku su namjeravali staviti na centru, ali nešto je počinitelje omelo

Kukasti križ
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
13.06.2015.
u 20:08

'Skoro sam se srušio kad je na televiziji rečeno da se netko poigrao kosilicom i napravio kukasti križ. To je nemoguće napraviti mehanizacijom koju koristimo.'

Deseci policajaca osiguravali su sve zgrade oko Poljuda, nije bilo nebodera na kojem nisu dežurali. Znali su da se nešto sprema, glavna akcija bila je sprečavanje doleta nekakvog drona s eventualnom neprimjerenom porukom. Ali da će travnjak biti tretiran kemikalijom koja će reagirati baš u vrijeme utakmice... E, tome se ni policija nije mogla dosjetiti.

– Postoje kemikalije koje se mogu posuti i deset dana prije, ali teško je precizno napraviti reakciju. Vjerojatnije je da je ovo napravljeno kemikalijama koje imaju ubrzano djelovanje – davao je svoj iskaz policiji na travnjaku djelatnik tvrtke Jadro, koja se brine o terenu na Poljudu. No i na centru igrališta vidi se izgorena trava. I s tog dijela travnjaka uzeti su uzorci.

– Vjerojatno je svastika trebala biti na centru, ali nešto je počinitelje omelo – kazao je policiji djelatnik Jadra.

Utakmicu je gledao na televiziji, nije imao akreditaciju, ali vrlo brzo je pohitao prema stadionu na koji ga je uveo Zoran Cvrk.

– Skoro sam se srušio kad je na televiziji rečeno da se netko poigrao kosilicom i napravio kukasti križ. To je nemoguće napraviti mehanizacijom koju koristimo, sramota je nekog optužiti na takav način. Siguran sam u sve svoje ljude – kazao je pak direktor Jadra Ante Maslov.

>> Bila je ovo podmukla diverzija, izravni pucanj i u HNS i u reprezentaciju

>> Splitska policija podnijela prijavu za kukasti križ na Poljudu!

>> HNS: Ovo je sabotaža, kriminalno djelo! Šuker: Jako sam ljutit!

>> Prijeti li Hrvatskoj nova kazna? Kukasti križ na Poljudu, Talijani se žalili Uefi

Komentara 277

SO
sonce
20:22 13.06.2015.

To su napravili mrzitelji hrvatske.

PO
pozornik66
20:28 13.06.2015.

Sve je to počelo otkad se počela spominjat lustracija, ovo nije čin huligana , ovo je smišljeno djelo onih koj mrze Hrvatsku i koji uporno traže Ustašku zmiju

Avatar Mamlazac
Mamlazac
20:25 13.06.2015.

Ovo je profesionalni posao,netko tko je znao opseg snimnja nadzornih kamera,netko tko je imao znanje i mogucnost da nabavi kemikalije koje su ne primjetne sve dok lefektori ne zasvjetle,to jest dok utakmica ne pocme! SAMO Neko iz uprave Hajduka - "Naš JajDuk" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije