Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazao mobitel

Pogledajte odvratne prijeteće poruke koje je dobio Bruno Marić!

Bruno Marić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
21.09.2015.
u 11:49

– Dobio sam tisuće poruka da će mi zaklati djecu, pobiti cijelu obitelj...

Bruno Marić lošim je odlukama na subotnjem derbiju naštetio Hajduku i izazvao bijes čelnika i navijača Hajduka. No, ono što se nakon toga događalo, za svaku je osudu. Daruvarski sudac dobivao je prijetnje smrću, morao je unajmiti zaštitare da čuvaju njega i njegovu obitelj.

– Mislim da će institucije poduzeti mjere. Moram sam angažirati zaštitare da mi čuvaju obitelj. Primam prijetnje smrću od osam sati navečer na mobitel, sve do danas. Dobio sam tisuće poruka da će mi zaklati djecu, pobiti cijelu obitelj... 

Marić je danas održao konferenciju za novinare na kojoj se ispričao zbog pogrešaka, tvrdi da nije namjerno tako sudio, a na kraju je pokazao poruke na mobitelu koje su zaista odvratne. Bijes navijača jedna je stvar, ali prijetnje, pogotovo njegovoj djeci i obitelji, nešto je sasvim drugo.

Pogledajte u galeriji kakve je poruke Marić dobivao.

>>Prijete smrću meni i mojoj djeci, neću više suditi derbi

Komentara 81

ĆA
ćaćaća
14:28 21.09.2015.

jasno da je marić u službi zdravka mamića..

JP
jack pot
19:16 21.09.2015.

Svaki pravi Dinamovac siguran sam srami se današnjeg Dinama, u prilog tome govori i posjećenost na utakmicama. Ovi navodni dinamovci koji po portalima pišu gluposti i vrijeđaju Dalmaciju i Dalmatince obični su licemjeri. Istiću svoju desnu orijentaciju a zagovaraju čovjeka koji je uspio napraviti najveću podijelu među hrvatima, koji je ratni profiter, koji nije bio ni jednog dana u ratu i koji se hvali kako zna sve partizanove pjesme te kako je juga bila najbolja država na svijetu. To je vaš dragi vođa a svi koji navijaju za Hajduk za vas su neprijatelji. Licemjeri je za vas blaga riječ vi ste jedno obićno ništa. Pozdrav pravim BBB-a uz želju da se što prije riješe tiranina. HAJDUK ŽIVI VJEČNO

FR
Fransa23
12:20 21.09.2015.

nitko ga nije tjerao da pjeva s dinamovcima i učlanjuje se u HDZ. Na taj način je napredovao ali i sebe obilježio zauvijek . A i konferencija za novinare dosta govori o njemu, kasno mu je za kajanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije