Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUMORNI NAPADAČ

Niko Kovač: Da sam izbornik, vodio bih Ivicu Olića na Euro

Kovač Olić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
15.10.2015.
u 10:17

– Ivica sada mora igrati kako bi nastupio na Europskom prvenstvu. Dovoljno je star da zna što je najbolje za njega – rekao je Kovač

Ivica Olić odigrao je sedam minuta u pobjedi nad Maltom koja je Hrvatskoj, uz slavlje Italije osigurala plasman na Europsko prvenstvo. Neumorni 36-godišnji napadač HSV-a ne krije da karijeru u reprezentaciji želi okončati nastupom na Euru, no hoće li ga Ante Čačić voditi u Francusku? Bivši izbornik Niko Kovač smatra da je Olić to zaslužio.

– Vodio bih ga u svakom slučaju, to nije upitno. No, ja više nisam na toj dužnosti i ne znam razmišljanja novog izbornika – rekao je Kovač za Hamburger Morgenpost.

Olić ne igra puno u HSV-u zbog čega je rekao da će na zimu razmisliti o transferu jer želi nastupiti na EP-u.

– Ivica sada mora igrati kako bi nastupio na Europskom prvenstvu. Dovoljno je star da zna što je najbolje za njega – rekao je Kovač.

>> Olić: U ovako negativnom ozračju oko nogometa plasman na EP je super

Komentara 14

KO
Komacero
12:14 15.10.2015.

Ivica Olic je legenda repke uz iskustvo velikih utakmica mogo bi pomoc bas u odlucujucim utakmicama i to je stvar trenera koji radi taktiku i bira igrace.Sa druge strane uzima mjesto mladima poletnijima koji bas mogu zakazat u velikim tekmama.Sveve zavisi gdje ce ko igrat i dali igra redovito

DU
Deleted user
13:34 15.10.2015.

Ivica Olić je odavno prošao svoj zenit , treba mu se zahvaliti za sve što je dao reprezentaciji ali dolazi vrijeme za mlađe kao što su Kalinić i Kramarić. Kad će oni dobiti pravu šansu ako ne sad kad su u naponu snage ili možda trebaju čekati da se Olić oprosti sa 40 godina ? Ola bi se sam trebao povući , treba znati kad je vrijeme..najbolje vrijeme mu je bilo nakon SP-a.

MA
mađar
07:29 16.10.2015.

Ali nisi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije