Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE PRVI

Nikica Jelavić zabio dva gola za Hull

Nikica Jelavić
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.02.2014.
u 20:28

Nikica Jelavić zabio je dva gola u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi Hulla 4:0 kod Cardiffa.

Nikica Jelavić zabio je dva gola u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi Hulla 4:0 kod Cardiffa. Gosti su poveli u 18. minuti preko Huddlestonea, a onda je na scenu stupio hrvatski reprezentativac.

U 38. minuti Nikica je zabio natrčavši na loptu koju je s lijeve strane ubacio Long, a u 57. minuti pogodio je glavom nakon asistencije Roseniora. Konačnih 4:0 postavio je Livermore u 67. minuti.

Arsenal se brzo oporavio nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka te je na Emiratesu sa 4:1 pobijedio Sunderland. Za pobjedu 'topnika' zabili su Giroud (2), Rosicky te Kosielny, dok je počasni gol za goste zabio Giaccherini.

Dejan Lovren s klupe je gledao poraz Southamptona 1:3 kod West Hama. Gosti su poveli preko Yoshide u 9. minuti, a onda je uslijedio preokret 'čekičara' golovima Jarvisa, Colea i Nolana.

Manchester City golom Tourea u 70. minuti na Etihadu je pobijedio Stoke 1:0.

Premiership, 27. kolo:

Arsenal - Sunderland 4:1
Cardiff - Hull 0:4
Manchester City - Stoke 1:0
WBA - Fulham 1:1
West Ham - Southampton 3:1
Chelsea - Everton 1:0
Crystal Palace - Manchester United 0:2

Poredak: 1. Chelsea 60, 2. Arsenal 59, 3. Manchester City 57, 4. Liverpool 53, 5. Tottenham 50, 6. Manchester United 45, Everton 45...

Pogledajte prvi gol Jelavića:

>> Terry u 93. minuti spasio Chelsea i pogodio za tri boda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije