Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Terry u 93. minuti spasio Chelsea i pogodio za tri boda

Chelsea
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
22.02.2014.
u 16:02

I kad se činilo da momčadi Jose Mourinha prijeti novi kiks na domaćem terenu, ukazao se John Terry i u trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio za nova tri boda.

Nogometaši Chelseaja su u prvoj utakmici 27. kola Premiershipa na Stamford Bridgeu pobijedili Everton 1:0 i to golom Johna Terryja u trećoj minuti sudačke nadoknade.

U prvom poluvremenu nije bilo puno prilika, tek treba izdvojiti udarac napadača 'plavaca' Eto'a, kojem je odlično udarac obranio Tim Howard.

U 58. minuti Everton je mogao do vodstva, ali je Petr Čech odlično intervenirao nakon što je Mirallas skrenuo loptu koju je pucao Leon Osman.

Dvije minute kasnije Chelsea je imao čak dva udarca prema golu Howarda, ali golman Evertona prvo skinuo udarac Hazarda, a onda i Ivanovića.

I kad se činilo da momčadi Jose Mourinha prijeti novi kiks na domaćem terenu, ukazao se John Terry i u trećoj minuti sudačke nadoknade pogodio za nova tri boda i potvrdu prvog mjesta Premiershipa.

Chelsea je prvi sa 60 bodova, a Everton šesti sa 45 bodova.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Rooney ostaje na Old Traffordu do 2019.: Zarađivat će 300.000 funti tjedno!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije