Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Slaven Bilić 'igrao na sigurno' i doveo Nikicu Jelavića u West Ham

Nikica Jelavić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31.08.2015.
u 11:43

Još samo mora proći liječnički pregled, potom će biti službeno predstavljanje u klubu i nakon toga otkrit će se financijski detalji transfera

Nikica Jelavić odlučio je napustiti Hull City čim su ispali u drugu ligu, ali nije želio požurivati odlazak jer nadao se ostanku u Engleskoj, koja mu je draža od Turske iz koje su stizale brojne ponude. Želja mu se ostvarila na bolji način nego se mogao nadati, odlazi u West Ham kod Slavena Bilića!

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije prvi je dao priliku Jelaviću, koji nakon odlaska Bilića više nije dobio pravu priliku pa se u eri Nike Kovača oprostio od reprezentacije. Sad će ponovno surađivati s njemu mu dragim trenerom i sigurno je oduševljen. Ali prvenstveno osjeća zadovoljstvo zbog činjenice da neće igrati u drugoj ligi.

Još samo mora proći liječnički pregled, potom će biti službeno predstavljanje u klubu i nakon toga otkrit će se financijski detalji transfera, koji može biti realiziran najkasnije do sutra (1. rujna) u 19 sati, koliko traje prijelazni rok u Engleskoj.

A dugo se o ovome "šuškalo" jer Bilić zna što može dobiti od Jelavića i odlučio se na ovaj posao jer su mu ozlijeđena trojica napadača (Carroll, Zarate, Valencia) pa nije ni imao izbora i morao je reagirati brzo.

Možda mu se Jelavić oduži već 14. rujna u petom kolu protiv Newcastlea, koji dolazi kao najlošija momčad lige i idealna je da West Ham napokon ostvari prvu domaću pobjedu u ovoj prvenstvenoj sezoni.

>> Posljednji dan prijelaznog roka pratite OVDJE

>> Vatreni su na cijeni: Novi val Hrvata u Engleskoj

Komentara 6

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
13:46 31.08.2015.

Neka, neka, bravo nasi!

Avatar nula
nula
16:01 31.08.2015.

Dobro ako Nikicu krene. Ako ne , svi ce reci da ga je kupio jer je Hrvat.

DE
derin
23:55 31.08.2015.

Sretno, Nikica, valjda će konačno Slaven uspjeti protiv slabijih ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije