Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener Colantuono:

'Nije bilo nikakve tučnjave, Livaja se samo ružno ponašao!'

'15.06.2013., Zagreb - Hrvatska nogometna U-20 reprezentacija otputovala na svjetsko prvenstvo u Tursku. Marko Livaja.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
25.07.2014.
u 15:50

Da krenem pričati o Livaji trebala bi mi enciklopedija, kaže bivši Splićaninov trener.

Marko Livaja ponovo je aktualizirao priču o burnoj avanturi u Atalanti otkrivši u četvrtak detalje nimalo idilično odnosa sa sad već bivšim trenerom Stefanom Colantuonom. Sadašnji napadač ruskog Rubina otkrio je da mu talijanski trener nije htio pomoći te da je u jednom trenutku umalo došlo do fizičkog sukoba, prenosi Goal.

Nije se dugo trebalo čekati na odgovor Colantuona i njegovu verziju priče.

- Nije bilo nikakve tučnjave, samo se ružno ponašao. Nikad nisam udario nijednog igrača pa tako se ne bih potukao ni s Livajom. Njegove priče su smiješne, ali želim mu sve najbolje u karijeri - rekao je trener Atalante za Gazzettu dello Sport i dodao:

- Kad bih krenuo pričati o njemu trebala bi mi enciklopedija, no nemam što više dodati.

>>Livaja: Navijači su vrijeđali moju domovinu, Hrvati su ponosan narod!

>>Senzacionalni transfer: Livaja za šest milijuna u Rubin

Komentara 2

CA
canajrasim
17:36 25.07.2014.

Vise je nego ocigledno da je Livaja problematican decko .Na osnovu njegovog ponasanja moglo bi se zakljuciti da je na nekim drogama. Talentirani mladic koji ce si unistiti karijeru svojim ponasanjem. Usporedite Rebica koji je cak do Brazila dogurao.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:14 25.07.2014.

Livaju poslati na pizzu u Porec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije