Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa širi hrvatsko

Neymar i društvo u svlačionici Barcelone goste se Domaćicom!

Barcelona, Domaćica
Foto: Instagram
20.12.2015.
u 19:38

"Kako voli pojesti Domaćice, hahahaha", napisao je Rakitić uz fotografiju!

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić danas se već pohvalio na društvenim mrežama s osvojenim naslovom svjetskog prvaka, a kao i obično, trofej je posvetio svojoj obitelji.

"Prvaci!!! Jako sam ponosan što sam dio ove momčadi i što nastavljamo pisati povijest. Još jedan trofej ide za vas, moje ljubavi! A sad idem kući," napisao je Raketa na Instagramu.

A nešto poslije, također na Instagramu, objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako njegovi suigrači jedu kekse iz Hrvatske. Douglas i Neymar, naime, obožavaju Domaćicu!

"Kako voli pojesti Domaćice, hahahaha", napisao je Rakitić uz fotografiju!

>>Rakitić: Ponosan sam što sam dio ove momčadi koja piše povijest!

 

Aaaa te gustan mis galletas croatas...😃😋👍 @neymarjr @douglaspds Kako voli pojest domacice hahaha

Fotografiju objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Komentara 21

NA
nasunis
20:06 20.12.2015.

Kraš dobio si reklamu od 1 mil eur

PE
perinjo
19:58 20.12.2015.

Koja reklama za kraš....odmah na plakate stavit

JS
John_Smith
23:12 20.12.2015.

naša konditorska industrija (Kraš, Zvečevo, Kandit) je vrhunska, trebali bi to znati cijeniti i kupovati domaće, a ne se biti pomodari i kupovati strano koje nije ništa bolje ... U njemačkoj u dučanima samo milka... u Austriji mozart kugle.. uu Norveškoj npr, samo neke norveške čokolade koje ništa ne valjaju, za razliku od hrvatskih koje su vrhunske, ali neovisno o tome norvežani kupuju domaće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije