Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Navijači odlučili: Modrić je treći igrač Primere, ispred Messija, Neymara...

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
15.01.2014.
u 09:09

U komentarima ispod spomenute ankete često se spominjao i Ivan Rakitić, navijači smatraju da je i drugi hrvatski reprezentativac morao biti u konkurenciji

Luki Modriću iz dana u dan stižu novi komplimenti, a ovoga puta za to su zaslužni navijači u Španjolskoj.

Naime, španjolski As proveo je anketu o tome koji su igrači bili najbolji u prvoj polovici prvenstva, tko je obilježio polusezonu. U konkurenciji su bila devetorica nogometaša: Ronaldo, Diego Costa, Messi, Neymar, Arda, Modrić, Courtois, Xabi Alonso i Fabregas, a hrvatski reprezentativac u tom je izboru zauzeo visoko treće mjesto.

Luka je do trenutka pisanja ovog članka dobio 3544 glasa, odnosno 8,66 posto, što je više nego što su dobili Messi, Neymar, Fabregas...

Inače, najviše glasova dobio je Diego Costa (15.442), a odmah do njega bio je Cristiano Ronaldo (13.633).

Dodajmo da se u komentarima ispod spomenute ankete često spominjao i Ivan Rakitić, navijači smatraju da je i drugi hrvatski reprezentativac morao biti u konkurenciji.

>>Luka je pun samopouzdanja, odrađuje fantastičan posao i zato neće igrati protiv Osasune

Komentara 6

NE
neki
10:05 15.01.2014.

Nevjerojatan je taj Luka Modrić. S kakvim je to, recimo to tako, slabijim fizičkim predispozicijama uspio u jednom sportu poput današnjeg nogometa. Može stvarno biti uzor djeci, jer mu je i ponašanje kako na terenu, tako i izvan terena uzorno.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
09:20 15.01.2014.

Zašto nikada ne date poveznicu na članak na koji se pozivate?

SH
shilton
10:36 15.01.2014.

modric je samo svojim radom i znanjem dokazao da je pravi sportas i veliki majstor a do nedugo veliki strucnjaci iz lijepe nase nisu vjerovali u njegov uspjeh. ti veliki treneri samo se koprcaju u HNL gdje tu i tamomo dobiju koju pinku . u sarajevu su kupili diplome trenera i tu glume velike strucnjake .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije