Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje
Povratak na članak

Navijači odlučili: Modrić je treći igrač Primere, ispred Messija, Neymara...

U komentarima ispod spomenute ankete često se spominjao i Ivan Rakitić, navijači smatraju da je i drugi hrvatski reprezentativac morao biti u konkurenciji

Komentari 6

NE
neki
10:05 15.01.2014.

Nevjerojatan je taj Luka Modrić. S kakvim je to, recimo to tako, slabijim fizičkim predispozicijama uspio u jednom sportu poput današnjeg nogometa. Može stvarno biti uzor djeci, jer mu je i ponašanje kako na terenu, tako i izvan terena uzorno.

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
09:20 15.01.2014.

Zašto nikada ne date poveznicu na članak na koji se pozivate?

VL
SH
shilton
10:36 15.01.2014.

modric je samo svojim radom i znanjem dokazao da je pravi sportas i veliki majstor a do nedugo veliki strucnjaci iz lijepe nase nisu vjerovali u njegov uspjeh. ti veliki treneri samo se koprcaju u HNL gdje tu i tamomo dobiju koju pinku . u sarajevu su kupili diplome trenera i tu glume velike strucnjake .

VL
UN
unbekant
16:51 15.01.2014.

Zasto naseg"najboljeg"nogometasa,nema medju 100 Uef-nih najbolji nogometasa na svjetu,pa evo nemaga niti medju najboljih 40,koji su izabrani u Uef-nu nogometnu momcad svjeta,pa nemaga ni medju ovih 11,najboljih na svjetu,sto su izabrani od 6,300 tisuca biraca,pa zar Lukica to ni je zasluzijo,zar je od njega bolji Alaba,Ramos,Thaigo,özil……..nesto ne stima,ili se krivo prenose informacije iz Spanjolske,ili????????

VL
SV
sven222
09:44 15.01.2014.

jel to imaju pravo glasovati samo navijači Reala ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.