Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv nogometa

Na HTV-u neće biti ni snimke utakmice Bayern – Dinamo!

Josip Pivarić, El Arbi Hillal Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.09.2015.
u 20:08

Nogomet se nekome od šefova programa na HTV-u opasno zamjerio...

Utakmicu Lige prvaka Bayern – Dinamo u utorak će prenositi Arenasport, a gledatelje/pretplatnike HRT-a razočarat će saznanje kako će biti uskraćeni i za uobičajenu snimku utakmice koja se inače emitirala dan kasnije. Budu li imali sreće, u informativnim emisijama možda će imati priliku vidjeti samo pogotke s te utakmice.

Na žalost, na Prisavlju očito više nemaju sluha za ljubitelje vrhunskog nogometa, pa će po istom obrascu oni ostati i bez slike i tona i sa sljedeće dvije Dinamove utakmice u Ligi prvaka koje će izravno prenositi Arenasport: protiv Arsenala u Londonu i Olympiacosa u Zagrebu. Samo pogoci, bez analiza, komentara, izjava...

No, to nije sve. Naime, saznajemo kako je HTV nakon 24 godine preko noći ukinuo i studijsku emisiju srijedom posvećenu Ligi prvaka. Tako ćemo sljedeće srijede, uoči utakmice Juventus – Sevilla, na HTV2 gledati dokumentarac 'Najveći trenuci sporta'.

Nogomet se nekome od šefova programa na HTV-u opasno zamjerio...

>>PPD Zagreb slavio u Sloveniji, gledatelji HRT-a uskraćeni za još jednu sjajnu predstavu

Komentara 126

ED
europski dinamo
20:12 27.09.2015.

Zamjerila im se pobjeda Dinama na velikim Arsenalom.

DU
Deleted user
20:32 27.09.2015.

Kad slušam neke komentatore HTV-a pomislim da bi kulturnije i profesionalnije komentirao naše utakmice netko iz Banjalučkog ili Beogradskog studija.

JA
jari3
20:25 27.09.2015.

Dali je Dinamov uspjeh Hrvatski uspjeh,dali to nije obveza Hrvatskoj televiziji da prenosi utakmivu Dinamo-Bajern prema građanima Hrvatske jer ju plačaju građani hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije