Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruna karijere

Manchester United u siječnju će dovesti Darija Srnu!?

Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.11.2014.
u 12:38

Ovu vijest danas su prenijeli i brojni engleski mediji, a piše se kako Louis van Gaal nije zadovoljan Brazilcem Rafaelom na desnoj strani pa bi želio dovesti iskusnog igrača poput Srne

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna mogao bi pred kraj karijere zaigrati u jednom od najvećih klubova u povijesti. Naime, za njega je zainteresiran Manchester United, barem tako tvrdi novinar iz Srbije Aca Stojanović, koji je dosad često imao pouzdane informacije s Otoka. Tako je, primjerice, najavio transfer Dušana Tadića, koji je na početku ove sezone pojačao redove engleskog Southamptona.

"Neslužbeno: Manchester United poslao je ponudu za Darija Srnu. Žele desnog beka Šahtara već u siječnju. Velike su šanse da kaže 'da'", napisao je Stojanović na Twitteru.

Srna već 11 godina nastupa za Šahtar, gdje je postao ikona i kapetan. No, ako u siječnju zaista dođe ova ponuda, teško bi mogao odoljeti takvom pozivu. Pogotovo ako se u obzir uzme ratna situacija u Ukrajini.

Ovu vijest danas su prenijeli i brojni engleski mediji, a piše se kako Louis van Gaal nije zadovoljan Brazilcem Rafaelom na desnoj strani pa bi želio dovesti iskusnog igrača poput Srne.

Inače, ovo nije prvi put da se spominje Srnin odlazak u Premiership, a za njega su bili zainteresirani Liverpool, Arsenal i ponajviše Chelsea.

>>Srna me jako pritiskao, a Hrvatska je puna fenomenalnih igrača

Komentara 8

DI
dinamojavolim1
13:49 21.11.2014.

hrvoju delacu je to javio aca stojanovic koji cesto ima pouzdane informacije sa otoka:)))

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:38 21.11.2014.

Ne polemizirati... samo pitati hašku pravdu, on sve zna !

Avatar Bakunin
Bakunin
14:55 21.11.2014.

EUJanez...pokušavaš godinama komentirati provokativno i duhovito ali ti to ne uspijeva jer je za to potreban barem minimum inteligencije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije