Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE GUSTO

Modrić i Ronaldo se utrkivali, što mislite tko je bio brži?

Modrić Ronaldo
Foto: Printscreen Youtube
22.07.2015.
u 21:36

Modrić se dobro držao, ali ga je na kraju Ronaldo "prešišao". Sasvim očekivano budući da je Portugalac spada među najspremnije nogometaše svijeta i svakodnevno radi na svojoj formi

Nogometaši Real Madrida marljivo treniraju u Australiji gdje se spremaju za novu sezonu. Novi trener Rafael Benitez je na treningu upario našeg Luku Modrića i Cristiana Ronalda u uobičajenom testu brzine.

Modrić se dobro držao, ali ga je na kraju Ronaldo "prešišao". Sasvim očekivano, budući da je Portugalac spada među najspremnije nogometaše svijeta i svakodnevno radi na svojoj formi.

No, zato je Luka bio uspješan u gađanju grede.

>> Pogledajte kako su Modriću ukrali kapu!

Komentara 4

OD
odraneol
22:10 22.07.2015.

E, bedastijeg i nepotrebnijeg i šuplijeg i bezrazložnijeg i ...itd...itd... teksta još nisam pročitao!

TM
Tim_Minchin
22:52 22.07.2015.

a sto danas znaci biti novinar.... jedini uvjet je znati sluziti se racunalom... dalje je bitno samo skupljati klikove... vise klikova, vise para od oglasa... biznis cvate... sramote jedne

MA
Maxi73
02:28 23.07.2015.

Sto ne napisa u naslovu, ko je bio brži, tako da ne moram otvarati članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije