Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji hrvatski nogometaš

Modrić: Bilić je moj omiljeni trener, a baš mi je on dao kipić

Nogometni Oscar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
06.06.2016.
u 23:40

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić proglašen je za najboljeg hrvatskog nogometaša u sezoni 2015./16.

 I Oscar ide... A kome će drugom, nego Luki Modriću. Dvojac najboljih koje u nogometu imamo, Slaven Bilić i Luka Modrić, stajali su na glamuroznoj pozornici, a zlatni kipić dao mu je baš - Nane.

– Nagradu primam iz ruku svog omiljenog trenera, Slavena Bilića. Zar nije to fenomenalno? – kazao je Modrić.

U organizaciji Hrvatske udruge Nogometni sindikat (HUNS) i Sportskih novosti igrači i treneri izabrali su najbolje u sezoni 2015./16.

Riječ je o nogometnoj nagradi domaće struke, koja je proglasila veznjaka Real Madrida najboljim hrvatskim nogometašem u protekloj godini. Ništa čudno. Bilo je tako i lani, i godinu prije, i onoj
prije... Dakle, četiri godine – isti laureat.

– Da su izabrali i oba Ivana koja su mi bila u konkurenciji, Perišića ili Rakitića, ne bi pogriješili. Ali, stigla je opet meni. Čast je to, velika - pričao je razdragano Modrić, a Kristalna dvorana hotela Westin mu pljeskala.

Biliću čestitam na rezultatima u Engleskoj, sjajan je! – dodao je Modrić.

Slaven, koji je bio zvijezda večeri u Westinu, pozdravljao se dugo s Antom Čačićem, Euro-nasljednikom na hrvatskoj klupi.

– Neka se nitko ne naljuti, ali mislim da ja imam najbolje igrače dosad! No, klasu trebamo pretočiti u rezultat. Znate, bio bih neizmjerno nesretan da ne prođemo skupinu na Euru u Francuskoj. Nama Hrvatima reprezentacija je simbol patriotizma, znam da rezultat svim mnogo znači, i takav bi nas rasplet sve potresao. I zato od dečki tražim zajedništvo, ono će biti ključ – kazao je Čačić te dodao:

– Noć prije puta zaspat ću bez problema, jer znam da sam u ova dva tjedna priprema napravio baš sve što sam želio. 

Doveo je cijelu reprezentaciju na gala večer, pljeskali su i Čarli,  Srna, Raketa i Schildenfeld. Pa i Janica Kostelić.

Dečki što god napravili, za mene ste već napravili uspjeh – kazala je Janica igračima.

Nogometni Oscari dodjeljuju se u ukupno šest kategorija, a glasovalo je 211 igrača, te 29 trenera.

Osim Luke Modrića koji je naš najbolji nogometaš sa 157 glasova, a slijede Perišić (24) i Rakitić (11), saznali smo i ostale laureate.

Najbolji igrač HNL-a je Marko Pjaca (122 glasa), slijede Sušić (30) i Soudani (24). Najbolji mladi igrač lige je Ante Ćorić (96), ispred Pjace (71) i Roga (30). Najbolji trener je Zoran Mamić (7 glasova), slijedi Toplak (6), pa Burić (5).

Najbolji sudac lige je Bruno Marić. Izabrana je i najbolja momčad Prve HNL: Kalinić - Ristovski, Lešković, Schildenfeld, Pivarić - Sušić, A. Ćorić, Rog - Tomasov, Nestorovski, Pjaca. Dobrim duhom našeg nogometa proglašen je Marijan Kožina, ekonom NK Zagreba, zvani Macho.

>>Štimac: Lovren je prevrijedan, taj se incident mogao spriječiti

Komentara 8

Avatar peet
peet
07:45 07.06.2016.

Ocekujem komentare kako je sve namješteno, kako Mamić namješta izbor itd. p.s sretno vatreni!!!!!!

MU
muh
06:09 07.06.2016.

Farsa nije Lukica najbolji u tom periodu.

Avatar toxic alien
toxic alien
07:50 07.06.2016.

Bez konkurencije..., najprecijenjeniji nogometas u povijesti nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije