Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNI PROTIVNICI

Evo tko sve stoji Dinamu na putu do ulaska u Ligu prvaka

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
04.08.2015.
u 21:43

Mogući protivnici za momčad Zorana Mamića su Basel, Celtic, Viktoria Plzen, Salzburg i Steaua ako prođe Partizan. Ako ne, tad je BATE u "bubnju"

Dinamo se remijem u Norveškoj protiv Moldea (3:3) domogao jeseni u Europi, a hoće li igrati u Europskoj ligi ili Ligi prvaka, pokazat će se kroz sljedeća tri tjedna.

Ono što se trenutno zna jest da modri imaju osiguranih tri milijuna eura u klupskoj blagajni i da mogu igrati jedino protiv prvaka država koji ostaju u igri, izuzev Partizana.

Dakle, mogući protivnici za momčad Zorana Mamića su Basel, Celtic, Viktoria Plzen, Salzburg i Steaua. Ako Rumunje pak izbaci Partizan, tad je u "bubnju" bjeloruski BATE. Ako se pak dogodi još neko iznenađenje, tad protivnik može biti i ciparski APOEL. Jer, ta su dva kluba nenositelji, ali imaju bolji koeficijent od hrvatskog prvaka.

Sve u svemu, jedina drama bit će u Beogradu jer gosti iz Bukurešta jedva su došli do 1:1 u prvoj utakmici. Svi drugi su u podosta komfornoj situaciji, no ne i završenoj. Primjerice, Celtic je pobijedio samo 1:0 kod kuće azerbajdžanski Qarabag.

I ono što se također zna jest da Dinamo mora podići nivo igre jer će inače bilo koji od spomenutih protivnika biti neprelazna prepreka, a bila bi to tragedija jer ulazak u skupinu Lige prvaka osigurava 12 milijuna eura i kad se tome pridoda dva milijuna koliko donosi prolaz četvrtog pretkola, to je već 14 milijuna. I tu je još pola milijuna za remi i 1,5 milijun za pobjedu...

>> Luda utakmica, neka ovako bude i u četvrtom pretkolu!

>> Dinamo nakon drame u Norveškoj ipak osigurao jesen u Europi!

Komentara 48

DU
Deleted user
21:53 04.08.2015.

Može se to . Jedino bull teško .

Avatar cluesblues
cluesblues
22:03 04.08.2015.

naravno da se moze proc…ali ne ovak kak se do sad igralo…buduci da nemremo ocekivat neke takticke pomake ili neku igru (za to nam treba trener), trebaju pod hitno fernandes, soudani i jos par igraca uci u formu u kojoj mogu individualnim potezima rjesavat tekme, to nam je jedina sansa…i naravno treba se nadat da ce shifo konacno pocet igrat pa da imamo bar jednog i pol stopera...

Avatar zg80
zg80
00:32 05.08.2015.

...kao prvo, nece ni Celtic, a ni Steaua proci...a kao drugo, Dinamo nece moci stalno na srecu prolaziti, ovo u ozbiljni klubovi, oni pogreske skupo naplacuju, a svoje jedva da ih rade...daj Boze da grijesim, bilo bih lijepo igrati LP...i na svakoj utakmici nositi transparente o "Oluji 95", neka ljige iz UEFE malo se pocnu ponasati dostojanstveno...nismo im mi Burkina Faso ili Tanzanija, "Oluju 95" nam nece niti jedan zabar ili netko drugi braniti...(FARE, Cicak, Jovanovic......)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije