Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeremy Mathieu

'Kad sam dolazio u Barcu mislio sam da Messi neće pričati sa mnom'

Jeremy Mathieu
Foto: UESyndication/PIXSELL
30.09.2014.
u 08:39

- PSG je iznimno jak, ima sjajne igrače, ali mi idemo na pobjedu. Znamo koliko je to važna utakmica, pobjedom bismo učinili velik korak naprijed

Jérémy Mathieu ovog je ljeta pojačao redove Barcelone i odmah se ustalio u početnoj postavi. Obrana je očvrsnula, Barca nije primila gol, što je znak da se radi o dobrom pojačanju.

- Napad je prva linija obrane. Ako cijela momčad dobro radi, nama u obrani je lakše. Mi ćemo se truditi da ovako nastavimo i dalje. Moje izvedbe? Klub i trener imaju povjerenje u mene i to mi je najbitnije. Uživam u Barci i uvijek ću davati sve od sebe.

Opisao je i odnos s Messijem.

- Kad sam dolazio, mislio sam da je Messi tip koji ne priča sa svakim. Mislio sam da ne priča s igračima koji su niža razina od njega. Ali nije točno, on je baš dobar momak.

Katalonski klub u 2. kolu Lige prvaka gostuje u Parizu.

- PSG je iznimno jak, ima sjajne igrače, ali mi idemo na pobjedu. Znamo koliko je to važna utakmica, pobjedom bismo učinili velik korak naprijed. Njima će nedostajati Ibrahimović i to je za nas prednost, zaključio je Mathieu.

>>Xavi izgubio mjesto, ali je nahvalio Rakitića! Evo što je rekao!

Komentara 2

DU
Deleted user
08:43 30.09.2014.

Ćiro kaže "Oni s klupe uvode sve bolje i bolje igrače, a ja pogledam na klupu i mogu reći pomoćnom treneru da uđe". Stvarno motivirajuće za te dečke s klupe. I što da sad oni misle o njemu .

DI
dinamojavolim1
10:24 30.09.2014.

napokon je netko napisao nesta o mathieu...covjek igra bez greske i nisu samo messi,neymar i rakitic zasluzni za ovakav pocetak sezone u barci a samo se o njima pise(u nasim medijima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije