Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeremy Mathieu
Povratak na članak

'Kad sam dolazio u Barcu mislio sam da Messi neće pričati sa mnom'

- PSG je iznimno jak, ima sjajne igrače, ali mi idemo na pobjedu. Znamo koliko je to važna utakmica, pobjedom bismo učinili velik korak naprijed

Komentari 2

DU
Deleted user
08:43 30.09.2014.

Ćiro kaže "Oni s klupe uvode sve bolje i bolje igrače, a ja pogledam na klupu i mogu reći pomoćnom treneru da uđe". Stvarno motivirajuće za te dečke s klupe. I što da sad oni misle o njemu .

VL
DI
dinamojavolim1
10:24 30.09.2014.

napokon je netko napisao nesta o mathieu...covjek igra bez greske i nisu samo messi,neymar i rakitic zasluzni za ovakav pocetak sezone u barci a samo se o njima pise(u nasim medijima)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.