Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči dinama

Igrači Astre još čekaju plaću, a pribojavaju se i ciparskog suca

astra
Foto: Screenshot Sportnews
16.09.2014.
u 15:30

Uefa nam se ruga, šalje Cipranina da sudi Astri, pišu rumunjski mediji.

Nogometaši Astre, rumunjski doprvaci, osvajači kupa i superkupa, Dinamovi gosti u Europskoj ligi u četvrtak, još uvijek nisu dobili dvije zaostale plaće. Zbog toga su i štrajkali uoči utakmice u Cluju (1:4) prošlog vikenda.

Uoči gostovanja u Zagrebu vratili su se treninzima, ali putuju u lošem raspoloženju, nezadovoljni ponašanjem predsjednika Ioana Niculaea.

A rumunjski mediji raspisali su se o sucu kojeg je Uefa dodijelila za susret u četvrtak - Cipraninu Leontiosu Trattouu.

- Uefa nam se ruga, šalje Cipranina da sudi Astri, naslov je Sportnewsa koji predviđa kako bi im se Trattou mogao osvetiti za ono što se u play-offu Europske lige dogodilo ciparskoj Omoniji.

Naime, Dinamo iz Moskve pobijedio je ciparski klub uz katastrofalno suđenje Rumunja Alexandra Tudora. Uslijedile su i optužbe kako je sudac potkupljen.

>>Nogometaši Astre bili su opušteni, ovo nije prava slika

>>Astra je ozbiljnija i discipliniranija od Petrolula

Komentara 3

DU
Deleted user
16:47 16.09.2014.

Štrajkaju ..... nisu dobili plaće ..... pa da , Rumunji se predstavljaju kao ekipa u rasulu i ako ih Dinamo ne pobjedi bit će to po novinarima katastrofa . Nasuprot tome s kim god Hajduk igra to su sve jako dobre ekipe pa ako pobjede onda je to plod hajdukove vrhunske predstave a ako izgube onda je to nesreća nakon bolje igre protiv jako kvalitetnog protivnika .

GL
gladiatus61
19:11 16.09.2014.

kakve veze hajduk ima ovim člankom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije