Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKLUK

Hrvatski reprezentativci iznenadili i pojavili se na predstavi u Kerempuhu

Tarik Filipović
Jurica Galoic/PIXSELL
12.11.2015.
u 08:38

'Bilo je jako dobro. Inače ne idem na predstave jer nemam vremena, ali htio bih. Uz ovakve glumce stvarno se može opustiti.'

Koji je to spektakl bio kada su se nogometni reprezentativci našli u publici Kerempuha sa srednjoškolcima iz Donjeg Miholjca. U satiričnom kazalištu igrao je Spektakluk, u režiji i glavnim ulogama Renea Bitorajca i Tarika Filipovića, ali pitanje je koliko su klinci pratili predstavu, a koliko naše nogometaše. Nakon predstave još su pričekali ispred kazališta kako bi dobili pokoji autogram. Uz originalan Reneov i Tarikov humor i u dobrom društvu srednjoškolaca, reprezentativcima je opuštanje bilo zagarantirano.

- Bilo je jako dobro. Inače ne idem na predstave jer nemam vremena, ali htio bih. Uz ovakve glumce stvarno se može opustiti – kazao je Darijo Srna.

- Već je duga tradicija da u Kerempuh dolaze sportaši. Vaterpolska momčad Mladost iz Zagreba svojedobno je prije svake važne utakmice dolazila na predstavu. Dolazio je i Dinamo i razne reprezentacije. Priča se da poslije Kerempuha nisu gubili utakmice. Ili su pobijedili ili su igrali neodlučeno. A Mladost čak nikada nije izgubila. S izbornikom Čačićem se poznajem pa me nazvao i rekao da bi doveo reprezentaciju da nešto pogledaju prije Rusije. U našem dvomjesečnom rasporedu našlo se mjesta za reprezentativce, a smatrali smo da je Spektakluk adekvatna predstava za opuštanje. Igrom slučaja imali smo punu dvoranu đaka iz Donjeg Miholjca. Ipak, mislim da su se reprezentativci vrlo lijepo osjećali – kazao je ravnatelj kazališta Duško Ljuština.

>> Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

Komentara 4

KL
kliksi
10:57 12.11.2015.

Waoooo vijest godine

AS
ante_slavonac
07:28 13.11.2015.

Odkada u Kerempuhu izvode cajke?

DO
dommar36
08:44 12.11.2015.

kakva vijest...wowww

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije