Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miješanje u posao

Evo kome je sve Zdravko Mamić smio ulaziti u svlačionicu, a kome nije!

Zdravko Mamić, Ante Čačić, GNK Dinamo (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
03.03.2015.
u 17:58

Ivankoviću ne samo da je Mamić ulazio u svlačionicu nego je jednom izvrijeđao uz igrače i njega osobno. To se dogodilo nakon sasvim nebitne utakmice dvoranskog prvenstva u zimu 2007./2008.

Goal.com vas, nakon priče o navodnom sukobu Zorana i Zdravka Mamića, podsjeća kako su prethodnici gledali na gazdino miješanje u posao i kome je izvršni predsjednik ulazio u svlačionicu.

Josip Kuže – Omiljeni trener Dinamovih navijača osvojio je Mamiću prvi naslov prvaka u nizu od sadašnjih deset, uračunamo li i ovu sezonu, i to nakon dvije godine "suše". Problem pokojnog Kužea bili su njegovi dobro poznati privatni financijski problemi. Tu je Mamić stekao apsolutni autoritet nad Jožom, te si je mogao dopuštati mnogo toga, od miješanja u struku do ulazaka u svlačionicu. Šteta, jer Kuže je mogao dugoročno s Dinamom napraviti čudesne stvari...

Branko Ivanković – Ivankoviću ne samo da je Mamić ulazio u svlačionicu, nego je jednom izvrijeđao uz igrače i njega osobno. To se dogodilo nakon sasvim nebitne utakmice dvoranskog prvenstva u zimu 2007./2008. Naravno, Ivanković se potom još dvaput vraćao "po lovu" u Dinamo, a praksa Mamićevih nesmetanih ulazaka u svlačionicu varaždinskog stratega se nastavila.

A kako je bilo s ostalim trenerima i kako su oni reagirali pogledajte OVDJE!

>>Ništa od Mamićeva plana! Dinamo čeka nova pljuska u Europi

>>Zoran: Zdravko i ja se potukli? Ništa od toga, pa bili smo skupa na fešti

Komentara 12

DI
dinamojavolim1
18:53 03.03.2015.

zato hajduku ulazi torcida dijelit samare igracima

SO
sonce
21:10 03.03.2015.

Ako je glavi i odgovoran sza sve onda ima pravo uči u svlačaonivu. Možda bi mora pitati vas bijednike novinare -pljuvače, mrzitelejdinama i sporta. Bavite se hajdukom, hajdukovi navijači itak ulaze gdije hoče to vas ne smeta.

DU
Deleted user
20:56 03.03.2015.

Koje novinarstvo, genijalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije