Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni sportski sud

Drama Dinamova igrača se nastavlja: Evo što su nakon godine dana čekanja poručili Ademiju!

Arijan Ademi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
28.10.2016.
u 18:05

Rezultati vještačenja bit će poznati za dva do tri tjedna, a tada se očekuje i konačna odluka. Nakon ovih vijesti još postoji nada u pozitivan rasplet u slučaju Dinamova igrača.

Međunarodni sportski sud u Lausannei odlučio je u petak kako će se u slučaju Arijan Ademi provesti još jedno vještačenje.

Rezultati vještačenja bit će poznati za dva do tri tjedna, a tada se očekuje i konačna odluka. Nakon ovih vijesti još postoji nada u pozitivan rasplet u slučaju Dinamova igrača.

Podsjetimo, Arijan Ademi bio je pozitivan na dopinškom-testu nakon utakmice Dinamo – Arsenal. Poslije se doznalo da je riječ o sintetičkom anaboličkom steroidu stanozololu, koji se u medicini prepisuje kao terapija osobama osjetljivima na hormonalnu aktivnost. 

Uefa ga je zbog toga suspendirala na čak četiri godine. Dinamo se žalio na kaznu, ali Uefina disciplinska komisija potvrdila je četverogodišnju suspenziju, što je bila najveća kazna u povijesti.

Nikad ni jedan važniji nogometaš u jačem natjecanju nije dobio četiri godine suspenzije poput Dinamova Arijana Ademija! Čak i kada je riječ o drogi poput kokaina ili o steroidima, dobivalo se samo nekoliko mjeseci suspenzije.

Komentara 3

FP
farinho.plico
19:49 28.10.2016.

Sretno Ademi!

DH
dalibor.hren
08:14 30.10.2016.

Arijane, mogao si jesti špek i čvarke kao Janica...

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:59 29.10.2016.

Meni je žao da je naš pravi hrvatski čovjek Arijan Ademi dodatke uzimal i papal tako nesmotreno i uhvatljivo. Trebal se Arijan raspitati kod Sandre Perković jer ona uzima stvari onako pozadi na pravi hrvatski način i niš je nemru uhvatiti na dopingu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije