Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENA KAZNA

Uefa bez milosti: Ademiju ostaju četiri godine suspenzije!

Arijan Ademi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
13.05.2016.
u 18:07

– Žalosni smo ovakvom odlukom i potvrdom prvostupanjske odluke jer smo imali nepobitne dokaze koji su ukazivali na drugačije. Nećemo tu stati i žalit ćemo se dalje na CAS te se nadamo u drugačiju odluku – rekao je glavni direktor kluba Tomislav Svetina

Disciplinska komisija Uefe potvrdila je danas kaznu za veznjaka Dinama Arijana Ademija kojem ostaju četiri godine suspenzije zbog dopinga.

– Žalosni smo zbog ovakve odluke i potvrde prvostupanjske odluke jer smo imali nepobitne dokaze koji su upućivali na nešto drugo. Nećemo tu stati i žalit ćemo se dalje na CAS (Sportski arbitražni sud) te se nadamo drukčijom odluci – rekao je glavni direktor kluba Tomislav Svetina nakon što je doznao za vijesti iz Švicarske.

Podsjetimo, Ademijev nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

Ademi se nakon toga žalio i tri sata pred Uefinom Disciplinskom komisijom iznosio svoju obranu. Ademijev tim pokušao je dokazati da je spornu supstanciju upotrijebio nesvjesno, odnosno da je legalno sredstvo koje je koristio bilo zagađeno malom količinom stanzolola. No, Uefa nije imala razumijevanja.

– Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi, tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život – rekao je nedavno Ademi.

>> Arijan Ademi tri sata davao iskaz pred Uefom

Komentara 25

KR
kruti27
18:22 13.05.2016.

pa UEFA je poznata kao nadasve poštena i moralna organizacija,naravno isto kao i FIFA,evo i platini je najnoviji dokaz tomu. .

DU
Deleted user
18:14 13.05.2016.

Šteta, smradovi su to.

Avatar megatronman
megatronman
18:31 13.05.2016.

Tko ga je tjerao da išta uzme. Voda i vitamini... minerali plus lagana ishrana. Ali ne, on bi se napumpao. Pa pumpaj se sada u slijedeće 4 godine. Treba sve suspendirati koji bilo što uzimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije