Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalba Disciplinskoj komisiji

Arijan Ademi tri sata davao iskaz pred Uefom

Arijan Ademi
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
13.05.2016.
u 08:45

Odluka komisije vezana uz žalbu bit će poznata kroz nekoliko dana

Dinamov Arijan Ademi sa svojim je timom tri sata pred Uefinom Disciplinskom komisijom iznosio svoju obranu, u nadi da će mu smanjiti četverogodišnju suspenziju zbog dopinga. Željeli su dokazati kako je spornu supstanciju upotrijebio nesvjesno, da je legalno sredstvo koje je koristio bilo zagađeno malom količinom stanzolola.

Odluka komisije vezana uz žalbu bit će poznata kroz nekoliko dana, a igrač i njegov klub uvjereni su da bi se kazna mogla smanjiti te da bi on već sljedeće sezone ponovno mogao nastupati na Maksimiru.

Ključne riječi

Komentara 6

ZO
zoom
10:21 13.05.2016.

čak i da je svjesno uzimao (a uvjeren sam da nije) kazna od 4 godine je bolesno visoka jer kad netko ubije autom čovjeka u prometnoj dobije manju kaznu!!! ako se pak utvrdi da je lijek koji je regularno uzimaoo doista bio kontaminiran zabranjenom supstancom, onda bi mu kazna morala odmah biti ukinuta ili reda radi smanjena na najviše 6 mjeseci! ademi drž se, dinamovci su uz tebe!

Avatar peet
peet
10:44 13.05.2016.

Kapetane, svi smo uz tebe. Kad se vratiš povedi Dinamo u ligu prvaka..

IV
ivanomikulic224
09:45 13.05.2016.

Molim se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije