Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORENA SURADNJA

Dinamo dobio priznanje iz Japana - uvršen je u popularni Pro Evolution Soccer

Dinamo PES
GNK Dinamo
13.01.2016.
u 12:35

Dinamo je početkom godine dobio još jedno priznanje i Modri su uvršteni u jednu od najpopularnijih nogometnih igara na svijetu - Pro Evolution Soccer!

Godina u kojoj su Modri osvojili naslov prvaka bez poraza, dodali i Kup, a potom u drugom dijelu godine igrali Ligu prvaka svakako je utjecala na ovakvu odluku proizvođača igrice pa će tako najbolji hrvatski klub ujedno biti i jedini službeno licencirani iz Hrvatske.

S gotovo 100 milijuna prodanih kopija u 20 godina postojanja Pro Evolution Soccer jedna je od najpopularnijih nogometnih serijala među nogometnim igrama, a najbolje o popularnosti same igrice govori da je prošlogodišnja inačica ove popularne video igre prodana u tri milijuna kopija u prva tri mjeseca nakon izdavanja.

Foto: GNK Dinamo

- Zbog ovog razloga GNK Dinamo je iznimno ponosan na činjenicu da smo s izdavačem PES-a, Konamijem, uspjeli dogovoriti službenu suradnju i postali jedini hrvatski klub koji će u ovogodišnjoj inačici ove popularne video igre biti službeno licenciran te jedina hrvatska nogometna momčad s ovakvim oblikom prisutnosti u proteklih nekoliko godina. Ovom suradnjom GNK Dinamo je poslušao želje i molbe navijača za uključivanjem najbolje hrvatske momčadi u PES te se nadamo da će igranje Pro Evolution Soccera 2016 svim navijačima od sada biti još zabavnije i veći užitak - navodi se u priopćenju na službenim stranicama kluba.

Momčad GNK Dinama bit će dodana u PES 2016 u prvoj nadolazećoj nadogradnji igre, a u suradnji s Konamijem Modri klub je organizirao i iznenađenje za navijače - priliku da osvoje osam potpisanih kopija PES 2016 na službenoj Facebook stranici kluba.

Uz Dinamo, jedini klub s ovih prostora, ali i okolice, jest Partizan dodan prilikom nadogradnje u listopadu.

>> 'U hrvatskom sportu najbolje funkcionira ono što se najviše kritizira - Dinamo'

Komentara 7

PO
PowerPoint
14:06 13.01.2016.

S druge strane, jedina povezanost hajduka s Japanom je u prodaji JAPAN-ki....hahahaha

MO
Moskovija
15:38 13.01.2016.

bravo!

MA
mađar
16:26 13.01.2016.

Pa to je sasvim normalno i ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije