Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Invazija

Čak 27 autobusa s ukrajinskim navijačima stiže u Zagreb, hoće li se huligani držati naputka?

Ukrajinski navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
24.03.2017.
u 09:45

Ukrajinski navijači već su u srijedu počeli pristizati u Zagreb, a dosad nije zabilježen niti jedan incident.

Prema najavama koje dolaze iz redova onih koji su već pristigli u Zagreb proteklih dana, u Hrvatsku je jučer iz Ukrajine krenulo čak 27 autobusa s navijačima koji će bodriti svoju reprezentaciju na Maksimiru.

Iako se očekuje da će na maksimirskom jugu biti oko 1000 ukrajinskih navijača, prema nekima ta bi brojka mogla biti i dvostruko veća što bi značilo da će to biti jedno od najbrojnijih gostovanja navijača jedne reprezentacije u Zagrebu, pišu 24sata.

Ukrajinski navijači već su u srijedu počeli pristizati u Zagreb, a dosad nije zabilježen niti jedan incident.

Dodajmo i kako je na društvenim mrežama prije dva tjedan osvanuo naputak u kojem vođe ukrajnskih navijača pozivaju svoje sunarodnjake da sve protekne bez sukoba.

"Postigli smo dogovor s hrvatskom stranom, agresije u Zagrebu ne smije biti. Inicijativa je došla s naše strane, a Hrvati su to podržali. Rat na Balkanu 90-ih godina ima puno sličnosti s onim u Ukrajini u posljednjih nekoliko godina. Hrvati nam pomažu u borbama u istočnoj Ukrajini i te su nam stvari mnogo važnije od navijačkih sukoba. Isto tako, kad će se igrati uzvrat kod nas, nastojat ćemo da sve prođe u mirnoj atmosferi i bez incidenata. Apeliramo na sve koji idu u Zagreb da se kulturno ponašaju, poštuju domaćina i suzdrže se od bilo kakvih provokacija", stoji u naputku ukrajinskih navijača koji se posebno odnosi na njihove huligane koji su nerijetko izazivali incidente velikih razmjera.

>>Vatrene će bodriti 26.000 navijača! Za utakmicu s Ukrajinom ostalo još oko 1000 ulaznica

>>Policija ima dojavu da se spremaju neredi, na Maksimiru jake mjere osiguranja!

Komentara 4

RI
Ringo
10:33 24.03.2017.

Tako bi trebalo biti uvijek na svakoj utakmici. Svatko da navija za svoje, bez sukoba i vrijeđanja.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:19 24.03.2017.

Ako neće milom hoće pendrekom, pardon, odgojnom palicom.

HA
Haringa
11:11 24.03.2017.

Dobrdošli po petardu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije