Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BEŠIKTAŠA

Bilić: Na Anfieldu sam igrao tri puta, to je poseban stadion sa sjajnom atmosferom

Slaven Bilić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.02.2015.
u 10:44

– Igrao sam ovdje tri puta, dva puta s West Hamom i jednom s Evertonom. Mislim da sam upisao dva remija i jedan poraz. Nije loše za Anfield. To je poseban stadion sa sjajnom atmosferom.

Slaven Bilić večeras će se vratiti na Anfield. Hrvatski trener vodi Bešiktaš protiv Liverpoola u Europskoj ligi, no na kultnom stadionu igrao je u dresu West Hama i Evertona.

Bilić dobro poznaje grad Liverpool budući da je tri godine igrao za toffeese.

– Uživao sam u tom razdoblju iako sam bio ozlijeđen. To je veliki klub, a ljudi su sjajni – rekao je Bilić koji na Anfieldu ima dobar skor.

– Igrao sam ovdje tri puta, dva puta s West Hamom i jednom s Evertonom. Mislim da sam upisao dva remija i jedan poraz. Nije loše za Anfield. To je poseban stadion sa sjajnom atmosferom.

Bilić kaže da se grad u međuvremenu drastično promijenio.

– U gradu sam bio gotovo svaki dan od 1997. do 2000. Nakon toga sam se vratio tek 2012. kada sam kao hrvatski izbornik gledao Nikicu Jelavića u Evertonu. Grad se u tih 12 godina potpuno promijenio. To je nešto nevjerojatno.

Engleski mediji navode da je za Bilića zainteresiran njegov bivši klub West Ham.

– Sve što mogu reći je da sam jako sretan u Bešiktašu. Špekulacije ne utječu negativno na mene, pokušavam ne razmišljati o tome.

Novinari su ga nakon toga pitali je li ga West Ham kontaktirao.

– Ne želim razgovarati o tome – odgovorio je Bilić.

>> Bum u Turskoj Slavenu Biliću otvara vrata Manchester Cityja

Komentara 1

BA
balic
13:02 19.02.2015.

hahah opet nasi novinari znaju vise od Bilica.. ne ide on nigdje nego ostaje u Turskoj a vi samo pisite ako vam nije smjesno pisat ono sto nije istina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije