Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učvrstite mišiće

Niste počeli vježbati? Vrijeme je ako do ljeta želite imati lijepu figuru

žena se sunča
Foto: Filip Brala/PIXSELL
03.02.2014.
u 13:06

Sada je pravo vrijeme za početak vježbanja ako želite lijepo izgledati u kupaćem kostimu

P: Voljela bih tijelo dovesti u top formu do ljeta, a pretpostavljam da bih već sada trebala početi vježbati... Koje vježbe preporučujete za čvrstu stražnjicu i koliko ih redovito treba raditi?

Ivana (Split)

O: Vaša je pretpostavka sasvim točna! Sada je pravo vrijeme za početak vježbanja za sve one koji ne vježbaju tijekom cijele godine. Dovoljno je vremena za postupno postizanje forme i zatezanje tijela do ljeta. Rješenje je i grupni program vježbanja pod nazivom Summer Body, koji traje četiri mjeseca, a jamstvo je za lijepo tijelo u kupaćem kostimu.

Osim vježbanja, program uključuje dijagnostiku i individualni plan prehrane za svakog vježbača, a odvija se u zagrebačkom studiju za vježbanje Isis. Želite li vježbati sami, imajte na umu da je za dobar izgled bitna dobra forma cijelog tijela, a ne samo čvrsta stražnjica. Obvezno oblikujte i učvrstite i druge mišićne skupine te uvedite kardiotreninge za redukciju potkožnog masnog tkiva. Vožnja bicikla, šetnja, lagano trčanje, planinarenje...

Vježbati tri puta tjedno sasvim je dovoljno ako je redovito.

Dr. Dizdarević

>>Da ne bi bilo 'nismo znali'! Ovo su pravila ponašanja u teretani

Komentara 13

Avatar targus
targus
14:12 03.02.2014.

populistički textovi,....treba svakodnevno gimnasticirati, i paziti na prehranu, pa ćemo si biti lijepi cijele godine, a ne samo u one mjesece u godini!

LO
lopti28
14:20 03.02.2014.

Plaćeni oglas i naravno izmišljeno pitanje. Zašto ne napišete da je plaćeni oglas?

LK
Lopovi_KRADEze
16:35 03.02.2014.

pravo dobra guza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije