Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustite se

VIDEO Želite li dobru masažu? Pogledajte kako pravilno ublažiti bolove u kralježnici

masaža
Foto: Imagine
18.08.2014.
u 13:28

Kralježnica najviše pati zbog sjedenja pa se mnogi odlučuju upravo za masažu ovog dijela tijela

Medicinska masaža započinje nanošenjem bademova ulja na čitava leđa, ali i na područje vrata. Pokretima ruku opuštaju se mišići na području kralježnice. Ovakvi pokreti nešto su intenzivniji nego što je to slučaj kod klasične masaže tijela.

Kralježnica najviše pati zbog sjedenja pa se mnogi odlučuju upravo za masažu ovog dijela tijela. Nakon dobre masaže, ističu stručnjaci, čovjek bi trebao ponovo biti spreman za posao.

Medicinska masaža primjenjuje se i na područje nogu. Ulje razmazujemo na one dijelove tijela koje ćemo masirati. Krećemo s područjem listova prema gore. Isto učinimo i s prednje i stražnje strane nogu.

>>Metoda koja pomaže kod bolnih leđa kao i u eliminiranju glavobolje

>>Križobolja je dolazi kao posljedica nepravilnog položaja leđa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije