Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Šutanje lopte bebi može biti i štetno! Ne u nogomet prije 7. ili 8. godine!

Djeca nogometaši
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
29.04.2015.
u 12:14

Veliki broj djece u Lijepoj našoj već u ranoj dobi postaju zaljubljenici u najpopularniji sport, no mnogi od njih vođeni preambicioznim roditeljima u nogometne vode kreću prerano.

Stručnjaci upozoravaju da djecu ne treba upisivati na bilo koji sport prerano, dovoljne su sportske škole, a pogotovo treba ukinuti natjecanja!

Nogomet je već godinama najpopularniji sport u Hrvatskoj. Bez dvojbe.

Veliki broj djece u Lijepoj našoj već u ranoj dobi postaju zaljubljenici u najpopularniji sport, no mnogi od njih vođeni preambicioznim roditeljima u nogometne vode kreću prerano. Što, naravno, nije dobro.

No, kako pravilno ubaciti djecu u sport?

Kako osjetiti kada je pravo vrijeme i koji je sport pogodan za vaše dijete?

Što o toj temi kažu diplomirani kineziolog i voditelj Škole sporta Superman Mario Škegro i voditelj omladinskog pogona NK Jarun Nenad Potočki  pročitajte na portalu Goal.hr.

>>Ljudi imaju sve resurse potrebne za uspjeh - ako netko nešto može, svatko to može!

Komentara 2

DZ
DINAMO-ZG
14:38 29.04.2015.

Draga Linda, "šutanje, šutiranje, šutovanje" i sl. je srpski pojam za upućivanje, udaranje ili pucanje lopte po hrvatski! Večernji se još uvijek predstavlja kao hrvatski medij (iako odavno to nije!), tako da bi lektori mogli malo poraditi na vašem tekstu prije objavljivanja... Ako i oni nisu zaposleni preko jarana, netjaka i kumova! Lijep pozdrav svima koji vole Hrvatsku!

OB
Objektivno...
15:05 30.04.2015.

Kao Hrvat moram priznati da naši hrvatski pandani za šutnuti ili šutirati zvuče smiješno. Uputim loptu na gol... udarim loptu u gol ili prema golu... a tek ako mi lopta pukne.... ma dajte molim vas lijepo zahebite te čistunske fore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije