Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Pogledajte kako je 26-godišnja učiteljica uspjela skinuti 25 kilograma u sto dana!

sophie
Foto: 100-healthy-days
1/2
28.08.2014.
u 13:35

Sophie King 26-godišnja je učiteljica i blogerica u Cornwallu, a postala je prava internetska zvijezda nakon što je objavila dijetu s pomoću koje je skinula 25 kilograma u tri mjeseca...

Sophie King je 26-godišnja učiteljica i blogerica u Cornwallu, a postala je prava internetska zvijezda nakon što je objavila dijetu s pomoću koje je skinula 25 kilograma u tri mjeseca. Djevojka se na dijetu odlučila kada je došla do 88 kilograma te se počela često razbolijevati. Osmislila je plan kojim je odlučila skinuti 25 kilograma, a on se dopao i drugima koji imaju sličan problem. Njena dijeta uključivala je redovite obroke te dnevni trening koji ne umara.

Na svom blogu opisivala je cijeli proces te privukla 10 tisuća sljedbenika. Impresivne rezultate pokazala je i skinuvši se u bikini. Otkrila je da se počela debljati sa 17 godina, kada se nakon ozljede prestala baviti sportom. Počela je nabijati kilograme, a kad se upisala na faks, postala je jako osjetljivog zdravstvenog stanja i oboljela je od mononukleoze. Tad je odlučila krenuti u mijenjanje svog života.

– Tajna je u malim svakodnevnim koracima, a nakon 100 dana rezultat ste novi vi, zaključila je Sophie.

>>Doručak ipak nije najvažniji obrok. 5 novih zaključaka o prehrani

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:14 28.08.2014.

ma redoviti seks i kile same padaju ;-)

CR
crocro
14:35 28.08.2014.

Svatko tko potroši više kalorija nego ih unese u svoj probavni sustav, ne može se udebljati. Ako se radi o nekim zdravstvenim anomalijama tu se ne bih miješao i to prepuštam nadležnima. Ali ako unosimo puno kalorija u organizam, aa te kalorije nemaju gdje sagorjeti, pa se tako nastavlja iz dana u dan, onda se može dogoditi da se udebljamo. Pa svakako da bilo kakva pa i namanja tjelovježba koristi uništavanju kalorija, čak i obična ali dinamična šetnja koristi, a nakon što smo prilično kalorija potrošli, još samo kada bi preskočili večeru, gotovo bi na očigled mršavjeli. Ako baš ne možete izdržati da za večeru ništa ne pojedete, onda neka to ne bude puno više od jedne jabuke. Imam iskustvo u tome i kile su samo padale. Valja jesti čim manje kruha ili skoro ništa kruha. Znam ljude koji na večer jedu puno kruha a to nije dobro. Izbjegavati preveliku količinu masnoća. Ali ako i jako puno jedete npr. jabuke i to će vas udebljati. Treba jesti skoro sve, ali u primjerenim količinama pri čemu treba voditi računa da se ne unese više kalorija nego se potroši te malo okolo trčkarati ili hodati, odnosno malo se znojati. I tako će te sve moći jesti a kilaža će se bitno smanjiti. Ali to vrijedi samo ako ste odlučni i ako imate karakter to održavati. Ako to ne održavate i od toga napravite pravilo, kilogrami će se pomalo vraćati ili se čeka pojačati.

LA
Latz
13:51 28.08.2014.

"Njena dijeta je uključivala redovite obroke te dnevni trening koji ne umara." --- ništa ni čudnovato niti neočekivano. Žena je počela zdravo jesti i gotovo svakodnevno puno trenirala -- čudo jedno .... Osim ove totalno munjene konstatacije da taj treninging ne umara --- pogotovo ako totalno izvan forme prvi dan krenete preplivati 1.4 km --- sigurno se niste ni najmanje umorili. Molim vas da ne pišete gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije