Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Ne treba nam internetska stranica, sve odradimo putem tražilice mojkvart.hr"

MojKvart
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
30.09.2014.
u 08:30

Libratus nema vlastite internetske stranice, klijenti najviše dolaze putem portala mojkvart.hr

Pedeset minuta dnevno čovjek treba izdvojiti samo za sebe. Provesti ih u miru, ne razmišljajući o problemima. Recept je to za dulji život i, u konačnici, život bez stresa, koji nude u Libratusu, centru za terapiju kralježnice u samom centru Zagreba. Posljednjih 15 godina masažama otac i sin, Ivo i Goran Puclin, vraćaju vitalnost svakog organizma i to, ističu, zbog specifičnog načina terapije. - Mi radimo na našim klijentima, ali i na sebi, to je ono što je ključno.

Energiju, kojom se mi punimo, prenosimo pacijentima, i na taj način im pomažemo – govori Ivo Puclin te ističe da je riječ kinesko-europskom tipu masaže. Klijenata ima mnogo, kaže Puclin, a budući da Libratus nema vlastite internetske stranice, oni ih nalaze isključivo preko portala mojkvart.hr. - Upišete li u pretraživač "balans kralježnice i kukova" ili "terapije kralježnice Zagreb", mi ćemo se prvi pojaviti. To nam je odlično i razlog zašto ni ne pokrećemo vlastitu internetsku stranicu.

Gotovo od samog početka Libratusa, vjerni smo tražilici MojKvart, a tako će i ostati – istaknuli su Ivo i Goran Puclin te dodali kako su ih brojni njihovi današnji stalni pacijenti našli upravo preko portala MojKvart. Na profilu centra za terapiju kralježnice portala Mojkvart, kažu tata i sin Puclin, dostupni su svi važni podaci Libratusa, kao i promotivne ponude, vježbe, ali i različite edukacije koje organiziraju u centru za terapiju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?