Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje zdravlje

Judita Franković: Veselim se dugom radnom ljetu

Judita Franković
Foto: Screenshot
1/2
22.04.2015.
u 16:06

Kako je bilo na snimanju za proljetnu naslovnicu magazina Moje zdravlje, gdje Judita pronalazi inspiraciju u životu, u kojim novim projektima je možemo očekivati te o kojim ulogama mašta pogledajte u videu.

Sklona sam krajnostima, volim kavu, knjige, muzeje, putovanja... Loše pričam viceve, ali pravim jako dobre sendviče – odgovara glumica Judita Franković za magazin Moje zdravlje na pitanje kako bi sebe opisala nekome tko je uopće ne poznaje.

Nakon uspješne druge sezone serije “Počivali u miru” u kojoj je imala glavnu ulogu znatiželjne novinarke, lijepa glumica planira i ljeto provesti radno:

– Jako se veselim radnom ljetu. Na Dubrovačkim ljetnim igrama sudjelujem u projektu “Dubrovačka trilogija” Ive Vojnovića. Bit će mi to prvi put da radim na projektu baš za taj festival i to mi je veliki izazov.

Od poslovnih obveza najbolje se odmara i opušta bijegom na neko zanimljivo putovanje.

– Volim pobjeći na putovanje, uzeti vremena za sebe, partnera, prijatelje, obitelj... Čitam, odem na masažu, volim napuniti baterije za nove projekte, odem na neke glumačke radionice, izložbe, gledam serije i filmove...

Kako je bilo na snimanju za proljetnu naslovnicu magazina Moje zdravlje, gdje Judita pronalazi inspiraciju u životu, u kojim novim projektima je možemo očekivati te o kojim ulogama mašta pogledajte u videu.

Cijeli intervju s Juditom Franković pročitajte u novom broju magazina Moje zdravlje, danas za samo tri kune uz Večernji list te samostalno za 9,90 kuna!

>>Savjeti, ideje i noviteti koje ćete čitati u jednom dahu

Foto: VLm

Komentara 1

ZJ
Zjako
20:11 22.04.2015.

Super je , ima ono nešto u pogledu i baš mi je gotivna,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije