Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove stranice CZO-a

Brže i lakše do dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja

CZO
Foto: CZO
1/8
24.07.2014.
u 16:34

Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo je danas novu korporativnu internetsku stranicu putem koje ugovaranje dodatnog ili dopunskog osiguranja građanima postaje još jednostavnije, brže i dostupnije

Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo je danas novu korporativnu internetsku stranicu putem koje ugovaranje dodatnog ili dopunskog osiguranja građanima postaje još jednostavnije, brže i dostupnije.

Nova stranica na adresi www.czo.hr kreirana je s ciljem da se na jednostavan način komunicira ponuda, program i podrška u sustavu zdravstvenog osiguranja za postojeće i nove osiguranike. Svježim i inovativnim pristupom napravljen je zaokret u obraćanju posjetiteljima, prilagođavajući sadržaj njihovim potrebama i interesima, olakšavajući odabir, ugovaranje i način plaćanja osiguranja.

U potpunosti je redizajniran webshop te je ugovaranje polica dodatnog ili dopunskog osiguranja postalo jednostavno i brzo, u samo 3 koraka, a građanima omogućava nikad lakši način ugovaranja police zdravstvenog osiguranja. Prateći tehnološke trendove korištenja mobilnih uređaja za pregledavanje web sadržaja, nova Internetska stranica u potpunosti je prilagođena uređaju na kojem se pregledava, bez obzira da li se radi o tabletu, pametnom telefonu ili stolnom računalu.

- Čak i ako ste izvrsnog zdravlja, postoji velika šansa da ćete kad-tad zatrebati liječničku pomoć. Dodatno i dopunsko osiguranje u tom slučaju je najpovoljnije rješenje za vrhunsku medicinsku uslugu, a od sada je građanima putem Interneta dostupno i u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg mjesta. Liječnici savjetuju da je vrijeme ključno u slučaju bolesti, a mi bismo savjetovali da se i osigurate na vrijeme.- izjavio je na predstavljanju predsjednik Uprave CROATIA zdravstvenog osiguranja Damir Mihanović.

Stranicu pokreće Honey, novi sustav za upravljanje sadržajem kojeg je u potpunosti osmislila i razvila hrvatska digitalna agencija Brlog. Ovaj sustav omogućava brzu i jednostavnu izmjenu sadržaja te je vrlo intuitivna. Moto novih stranica „Sigurni dok istražujete život, u svakom trenu, u svakom kutu Hrvatske“, popraćen je i vizualnom podlogom stranice, za koje su korištene fotografije dva nagrađivana hrvatska fotografa, Marka Vrdoljaka i Borisa Krstinića.

Croatia zdravstveno osiguranje je lider na tržištu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. U prvih šest mjeseci 2014. godine ima rast od 30%. Više od 120.000 osiguranika odabralo je CZO dopunsko zdravstveno osiguranje, a oko 4.000 osiguranika ulazi u sustav dopunskog zdravstvenog osiguranja. Croatia zdravstveno osiguranje jedini je komercijalni osiguratelj čija iskaznica dopunskog osiguranja vrijedi kao sredstvo plaćanja.

>>CZO - usmjerite brigu tamo gdje je stvarno potrebno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije