Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zdravlje

9 namirnica koje bi svaki muškarac trebao uvrstiti u svoju prehranu

muškarac pije mlijeko
Foto: Thinkstock
19.07.2014.
u 10:00

Čest izuzecima, no uglavnom su žene te koje svoje bolje polovice nutkaju voćem i povćem

Komentara 7

MY
mycropht
11:23 19.07.2014.

Super su vam slike borovnica. Kupine, borovnice, ribizl... Sve je to isto. Dobro da niste stavili slike patlidžana.

GU
guslar
15:47 20.07.2014.

Svaki dan objavite nešto da je super i tako godiama a niko sex da stavi na 1 mjesto jer je to najzdravije za muškarca a ne da drka

KO
kojesta
15:46 19.07.2014.

hm, ovaj losos na slici nije divlji, vec ocito norveski iz tzv. aqua kulture, dakle uzivajte u formaldehidima, pesticidima, hormonima i antibioticima, sto se tice paradajza i brokule sumnjam da na masovnom hr, trzistu mozete dobiti prirodno povrce, vidi se to vec po velicini i sterilnosti (bez okusa i mirisa). a mlijeko je hrana za bebe a ne odrasle muskarce, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije