Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODOLJIVO

Zmijice iz Högla i balerinke za moderne pepeljuge

cipele
25.11.2015.
u 18:36

Kada se umirite od plesa u salonkama, tu su neodoljive balerinke u divnoj Högl većici

Modni trendovi već odavno su najavili da će ova zima biti u znaku zmije i krokodila pa su se tim uzorcima pozabavili i dizajneri Högl Shoe Fashiona.

Zmijski uzorak je snažan i uvijek se ističe pa je namjenjen ženama koje vole odvažne stylinge, a njegova velika prednost je da jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama.Kratke čizmice, salonke ili balerinke s uzorkom zmije savršeno pristaju uz jednobojnu odjeću dajući joj dašak glamura, a ako uz to dodamo i pripadajuću torbicu – dobijamo dojam profinjene elegancije.

Bilo da je izrađen u crnoj, smeđoj ili nekoj drugoj boji, uzorak krokodilske kože uvijek spaja dva stila – sportski i elegantni i upravo iz tog razloga je idealan za urbanu, zaposlenu ženu. Höglovi dizajneri pobrinuli su se da ovaj „opasan“ uzorak izgleda doista autentično utisnut na vrhunskoj koži od kojih su izrađene cipele i čizme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije