Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

S ovih 5 vježbi učvrstite i zategnite stražnjicu bez muke

Vježbe za stražnjicu
Foto: Kreni zdravo
26.06.2015.
u 13:53

Lijepu i zategnutu stražnjicu možete postići vrlo lako, sa svega nekoliko vježbi dnevno

Moda se kroz godine mijenjala, a danas umjesto ultramršavih figura dominiraju bujne i zategnute stražnjice.

Lijepu i zategnutu stražnjicu možete postići vrlo lako, sa svega par vježbi dnevno. Na portalu Kreni zdravo pripremili su top 5 vježbi koje će vam pomoći u tome.

Vrlo je bitno da održavate ravninu leđa tijekom izvođenja vježbi jer u suprotnom može doći do povreda, a sama vježba neće biti dovoljno efikasna. Isto tako, sva fitness oprema može se zamijeniti nečim što već imate kod kuće, pa tako utege zamijenite bocama napunjenim vodom.

Budite umjereni u vježbanju, jer svim mišićima u tijelu nakon nekog vremena vježbanja treba i adekvatan odmor, pa tako i mišićima stražnjice. Preporučujemo vam da se, dok izvodite vježbe, potpuno fokusirate na mišić koji radi. Nemojte žuriti, kvaliteta izvedbe vježbi je puno bitnija od broja ponavljanja.

Početnicima preporučujemo da svaku vježbu ponove 15 puta i tako u minimalno dva kruga, a onima malo iskusnijima savjetujemo da sami sebi odrede tempo vježbe jer će najbolje znati svoje granice kada je riječ o vježbanju.

O kojim je vježbama riječ, pročitajte na portalu Kreni zdravo.

>>VIDEO Ovo je odlična vježba za oblikovanje struka

>>VIDEO Dame, koliko možete zadržati ovaj položaj?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije