Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
living

Vaša omiljena doza inspiracije od danas je na kioscima

Living naslovnica
Foto: VL
05.09.2015.
u 00:03

Svoju novu dozu inspiracije ne propustite čitati za samo 14 kuna

Ljubitelji lijepih interijera, stvarčica za uređenje doma, fine hrane i urbanog vrtlarenja, vrijeme je za odlazak po novi broj Večernjakova magazina Living!

Na stotinu raskošnih stranica za vas smo pripremili najljepši sadržaj – tekstove koji će vas naučiti nešto novo, fotografije koje će vas inspirirati, savjete koji će vam pomoći i recepte koje ćete obožavati!

Uvodimo vas u dva prekrasna interijera, sofisticirani zagrebački stan i divnu kamenu vilu u Istri. U editorijalu smo na sedam stranica osmislili kuhinje u četiri stila koje će vam poslužiti kao motiv da uljepšate i svoju. Za one koji traže pravo osvježenje interijera, u vodiču vas učimo kako napraviti makeover superpopularnom ciglom.

Tema našeg šestog broja je grijanje, stoga ne propustite doznati koja vrsta je najbolja za vas, kako uštedjeti i koji su noviteti. Na vrtnim stranicama otkrijte kako brati i uspješno uskladištiti plodove, zašto je vrtlarenje psihoterapija te kako profesionalno pripremiti vrt za jesenske dane.

Gastro stranice posvećene su metodi kuhanja u vakuumu i njezinu veličanstvu – paprici!

U ovom broju Livinga možete pronaći i prvi kupon za nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade. Skupite sva 4 kupona. Svake subote u jednom od Večernjakovih subotnjih, luksuznih magazina, dočekat će vas jedan kupon.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije