Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Što odjećom poručuju hrvatske političarke

Naslovnica 21.04.
21.04.2015.
u 00:01

Poslovno odijevanje, a u politici je ono posebno strogo, odavno je zadano.

Politika je preozbiljan posao da bi žene u njemu bile odjevene kako im padne na pamet. Novu potvrdu toj tezi dala je Ingrid Antičević Marinović odjenuvši prošli tjedan za Sabor čipkastu haljinu. No, da bi priča bila još zanimljivija, tu je istu haljinu SDP-ova političarka nosila i u siječnju, kada je zbog smirenijeg stajlinga (svijetle čarapa i cipele) prošla nezapaženo.

– Čipki nije mjesto u Saboru – decidirano tvrdi kreator Dalibor Betti. – To je materijal smišljen za zavođenje i kao takav nosiv za koktel ili večernje prigode. Poslovno odijevanje, a u politici je ono posebno strogo, odavno je zadano. Svaka bi političarka trebala znati da nju moramo slušati i u tom slušanju nas ne smije ometati njen remen ili broš – objašnjava Betti te naglašava da političarke lošim izborom odjeće same sebi oduzimaju ozbiljnost.

Cijeli članak pročitajte u izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista

>> Pojavila se u Saboru u ovoj haljini i izmamila poglede zastupnika

Komentara 15

ZA
zaokica
23:43 20.04.2015.

Stil se potpuno podudara sa onim narod tras mas to je ona skorojevicka i veliki dio SDP-ovaca

DU
Deleted user
22:44 20.04.2015.

ova je tuka.. za modnu pistu i ulicu..

TH
than
23:08 20.04.2015.

Sto god, opet cu veceras zvucati mozda okrutno, ali prestara je za haljinu iznad koljena. Bolje da stavi do zglobova haljinu. Nazalost, vrijeme, odnosno gravitacija rade svoje na ljudskom tijelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije