Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije potrebna

Ovu jutarnju naviku trebali biste izbjeći – savjetuju stručnjaci

Njega lica
Foto: Shutterstock
06.12.2016.
u 15:30

Preporučuje da kosu po noći držite u punđi, a ujutro je jednostavno raspustite, stavite ulje za njegu i malo uredite rukama

Za sve osobe koje nisu jutarnji tipovi radni dani posebno su naporni. Jutarnju rutinu uobičajeno započinjemo ustajanjem iz kreveta, njegom lica i zubiju, doručkovanjem, uređivanjem kose itd. No, kako piše Mirror, postoji jedna navika koju ne trebate ponavljati svako jutro. 

Češljati kosu nakon ustajanja naučili smo još u djetinjstvu. Iako time izgledamo urednije, frizer George Northwood tvrdi da ujutro ne bismo trebali češljati kosu.

– Češljanje kose dovodi do pucanja vlasi te do mehaničkih oštećenja. Kosu počešljate samo prstima, a tako je i otpetljajte – kaže Northwood.

Preporučuje da kosu po noći držite u punđi, a ujutro je jednostavno raspustite, stavite ulje za njegu i malo uredite rukama. Uštedjet ćete na vremenu, a nekih većih razlika u izgledu ne bi trebalo biti; osim ako ne volite raditi posebne frizure za dan koji je pred vama. 

>> Kora od krumpira za borbu protiv sijedih: Pogledajte kojim trikom ih se riješiti!

Ključne riječi

Komentara 3

AR
Armageddon
16:02 06.12.2016.

ja sam ćelav...i k tome muško...a što to znači?! Krivi članak čitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije