Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KOŽNOJ JAKNI

Nikad opušteniji: Obama novim modnim izdanjem oduševio društvene mreže

Michelle i Barack Obama
Foto: Kevin Dietsch/DPA/PIXSELL
08.03.2017.
u 08:15

Neki su primijetili da se Obama sada odijeva mnogo bolje nego za vrijeme mandata kada je bio poznat po "trapericama za tate"

Barack Obama više nije američki predsjednik, ali i dalje plijeni pozornost javnosti, pogotovo onog dijela koji je nezadovoljan njegovim nasljednikom Donaldom Trumpom.

Sada je pozornost privukla fotografija Obame i njegove supruge Michelle u odličnom modnom izdanju, s posebnim naglaskom na Obaminoj smeđoj kožnoj jakni, koja je, čini se, oduševila mnoge na društvenim mrežama. 

Neki su primijetili da se Obama sada odijeva mnogo bolje nego za vrijeme mandata, kada je bio poznat po "trapericama za tate", a jedna tviterašica komentirala je da Obama izgleda kao iduća naslovnica poznatog muškog časopisa GQ.

>> Obama poslao romantičnu poruku Michelle, a ono što mu je odgovorila rastopit će vam srce

>> 'Ovo je užas. Obama mi je prisluškivao ured prije predsjedničkih izbora. On je loša osoba (ili bolesna)'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije