Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesputana mladenka

Nova dinamična i elegantna kolekcija vjenčanica Lukabu

 Lukabu
Foto: Joanna Paciorek
1/5
13.02.2017.
u 18:38

Dizajnerica Marina Jerant, kao i u posljednje četiri kolekcije, stvara unikatne i ručno šivane moderne vjenčanice po mjerama klijentica kod kojih se ističe preciznost u izradi i prikriveni seksepil

Luksuzne Lukabu Bridal vjenčanice osvojile su djevojke i žene diljem Hrvatske i Europe prepoznatljivim personaliziranim i modernim pristupom u izradi te ulaganjem u najskuplje čipke iz cijeloga svijeta. Takav pristup pruža mladenkama osjećaj nesputanosti, ženstvenosti i glamura koji ostavlja bez daha.

Divlja elegancija dinamične i nesputane mladenke, moderne romantičarke koja ne voli klasiku i bježi od ustaljenih normi, no estetika i ljepota joj je bitna.

Nova dinamična i elegantna kolekcija vjenčanica ove popularne modne kuće isprepletena je elementima koji njeguju stil golih leđa, dubokih V dekoltea i ženstvenih detalja kao što su zanimljivo postavljena čipka, vez i prozirni ušici. 

Dizajnerica Marina Jerant, kao i u posljednje četiri kolekcije, stvara unikatne i ručno šivane moderne vjenčanice po mjerama klijentica kod kojih se ističe preciznost u izradi, prikriveni seksepil i beskompromisna ljepota svake od njih.

>>Nova LUKABU kolekcija za trendeseterice koje vole udobne i oversize komade

>>Nova kolekcija vjenčanica s dozom senzualnosti i glamura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije