Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Nosite torbu preko jednog ramena? Ako želite lijepu i zdravu kosu, to ćete izbjegavati

žena s torbom
Foto: Thinstock
24.06.2016.
u 10:14

Neke žene smatraju da jednostavno imaju slabiju kosu s jedne strane glave, ali činjenica je da nošenje torbi preko jednog ramena uzrokuje oštećenje kose i ona je znatno slabija i tanja, pojasnio je Lisi njezin frizer.

Biste li ikada pomislili da nošenje torbe preko ramena može jako oštetiti vašu kosu? Nije ni Lisa DeSantis – sve dok nije otišla k frizeru. 

On joj je rekao da zna na kojem ramenu nosi svoju torbu. Iznenađena njegovom izjavom, Lisa se zapitala kako je to mogao tako lako pogoditi?

Oštećena kosa na lijevoj strani ju je otkrila. Frizer je vidio na kojoj strani joj je kosa jako oštećena te joj je rekao da je to prouzročeno nošenjem torbe preko ramena. 

Neke žene smatraju da jednostavno imaju slabiju kosu s jedne strane glave, ali činjenica je da nošenje torbe preko jednog ramena prouzročuje oštećenje kose i ona je znatno slabija i tanja, objasnio je Lisi njezin frizer. 

Preporuka je umjesto torbe s remenom preko ramena nositi clutch torbu u ruci ili neki drugi oblik torbe koji vas neće natjerati da je nosite preko ramena. 

>>Ulje makadamije naneseno na mokru kosu skraćuje vrijeme sušenja kose za čak 50 posto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije