Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELFS na fashion.hr-u

Ni Angelina si nije priuštila prorez kao Maja

Maja Šuput i Elfs
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/17
17.10.2014.
u 08:52

Hrabri pogled do struka upropastio je loš odabir donjeg rublja za pjevačicu

Kao što iza svakog uspješnog muškarca stoji žena koja je tome bitno pridonijela, tako iza svake dobre modne marke stoji čvrst sustav ideja i pametno smišljeno poslovanje.

Kad se tome doda radost stvaranja, dobijemo ELFS, popularnu modnu marku Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

Slavlje modom

Na pisti Zagrebačkog velesajma ELFS je preksinoć 10. godišnjicu svoga rada proslavio modom u svom profitabilnom stilu, i s očekivanim šećerom na kraju, kad u ružičastoj dugoj haljini s njima dvojicom pod ruku na pistu razdragano izlazi njihova muza, pjevačica Maja Šuput.

Njoj su namijenjili haljinu čiji se prorezi u naborima penju do struka, što si ni Angelina Jolie nije priuštila. No kod Maje Šuput bio je tu “obrambeni” donji veš koji je zapravo pokvario smisao tih hrabrih izazovnih rezova.

“Naše su cure odrasle”

Revija je imala dva čina – onaj s pretežno casual modelima, i drugi, scenski fascinantan, pun haljina ugodnih kolorističkih pretapanja s printom čipke, rađene baš za ELFS. U “običnoj” odjeći ističu se odlične traperice i jakne “montice” duge do koljena, s kapuljačama koje rubi krzno.

Ženske jakne imaju siluetu haljine stegnute u struku, s donjim dijelom koji se širi u glokn! Sav šarm dolazi od jako dopadljivih detalja. Čarobna je, međutim, njihova pret-a-porter priča s puno haljina koje prate liniju tijela, ali s ukusom.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Hrabri pogled do struka upropastio je loš odabir donjeg rublja za pjevačicu

– Da, ponudili smo mrvicu damskiju modu. Cure su odrasle... – kažu nam.

Uz haljine koje prate siluetu ili se šire u naborima, tu su i duge prozračne suknje Cavallijeve raskoši, ali posve njihova stilskog predzaka.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Uspjeli su napraviti divne haljine koje prate liniju tijela, ali s ukusom

Imaju oni i svoje tkanine – ružičaste su posute crnim kukcima i srcima s logom ELFS-a, a osobito su lijepe one koje na multikolorističkoj osnovi imaju otisnut motiv čipke ispunjene motivima leptira, mašnica, jelenskih parova kao iz kakve ruske skaske. Poduprla je to i mizanscena s “pravom” šumom pokrivenom snijegom...

>>Pogledajte kako je bilo na reviji modnog dvojca Elfs

>>Maja Šuput preselila na Ibizu? 'Zaljubljena sam u svoj život'

Komentara 2

Avatar mg940
mg940
09:10 17.10.2014.

baš ima jadne nogice

Avatar mirica19
mirica19
08:21 20.10.2014.

s razlogom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije