Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota u bojama

Nemojte na lice samo nabaciti puder i sjenila. Evo nekoliko 'novih' pravila

šminkanje make up
Foto: Shutterstock
13.03.2014.
u 21:00

Zaboravite na teške pudere koji stvaraju učinak maske i zatvaraju pore

Umjereno

Izbjegavajte nanošenje veće količine pudera na prediooko očiju, jer ćete tako još više istaknuti sitne bore i nepravilnosti. Diskretne oči Ako ste tokom zime koristili tamna sjenila, možete ih odložiti. Sada na meke up scenu stupaju diskretne boje koje će vam osigurati sofisticiran izgled - bijela, ružičasta, svjetloplava, nježna boja breskve, žuta, blijedozelena...

Ujednačen ten

Zaboravite na teške pudere koji stvaraju učinak maske i zatvaraju pore. Dopustite koži da udahne dah proljeća. Nanesite na lice laganu podlogu koja će savršeno prikriti nesavršenosti i osigurati mu prirodan i svjež izgled. Dodajte malo translucentnog pudera i, na kraju, blago rumenilo.

Foto: pixabay

Lijepo lice

Budući da dolaskom toplijih dana izbjegavamo puder, korektor postaje naš najbolji prijatelj. Tekućim korektorom pokrijte one sitne nesavršenosti na vašem licu

>>Zavedite ga pravom šminkom i osjećajte se dobro

>>Ako iz kuće ne izlazite bez šminke, ovo ćete htjeti znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije